Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA oficjalne dane, - 112 tysięcy zaszczepionych - 3150 poważnych powikłań. |
Klara25 hmmm..... oj tam oj tam może troszkę przesadziłem:)) Ps. Jeśli facet nie szanuje kobiet to i nie będzie szanował swej partnerki. Dla czego sądzisz że "są całkowicie bez wyrazu"?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA oficjalne dane, - 112 tysięcy zaszczepionych - 3150 poważnych powikłań. |
Treść jest ukryta
|
|
Re: USA oficjalne dane, - 112 tysięcy zaszczepionych - 3150 poważnych powikłań. |
Czy orientujecie się który operator (T-Mobile, PLAY) wymienia karty SIM na Nano-SIM teraz w Łomży? Czy to będzie możliwe dopiero od 28,09,2012r. z premierą nowego iPhone 5 w Europie? Posiadam taki, ze USA, potrzebna mi wymiana karty SIM. (Transporder - To jakaś "Masakra ...." :)
|
|
Niestety zgodzę się z tym,że Panowie nam troszkę "odbiegają" od ról które mają spełniać w związku....
|
|
zadzwoń na info play
|
|
kup test w aptece
|
|
Jeżeli miałaś regularne okresy i zrobiłaś test kilka dni po planowanym terminie miesiączki to nie jesteś chyba, że test był wadliwy. Jeżeli długo się starsz o zajście to może warto się dokumentnie przebadać, ale nie tylko siebie. Coraz więcej mężczyzn jest bezpłodnych.
|
|
ja również polecam. porządna firma, konkretna robota, atrakcyjna cena.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |