Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paul Kengor ukazuje demoniczne oblicze marksizmu i jego rewolucyjne dążenia |
Defraudator : wołowe albo wieprzowe szczerze nastawiłem się na wołowe ponieważ na dworcu (wiadomo gdzie) myślałem, że jest tam wołowe ale uświadomiło mnie parę osób, że tam jest wieprzowe.... zatem sam już nie wiem, które mięso jako drugie lepsze jest ? a waszym zdaniem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paul Kengor ukazuje demoniczne oblicze marksizmu i jego rewolucyjne dążenia |
a więc Ty wyrzucasz
|
|
Re: Paul Kengor ukazuje demoniczne oblicze marksizmu i jego rewolucyjne dążenia |
robilam test wczoraj ale wyszla 1 kreska mysle ze jest jeszcze za wczesnie aby test wykryl
|
|
Klara25 oj chyba ci panowie się Ciebie boją?;-) Twej pewności Siebie ,własnej wartości... może to ich onieśmiela:)))) i zapominają języka w gębie:))) Ps. można zaobserwować pewnych osobników którzy przesiadają w knajpach i liczą na łud szczęścia że będzie tłok i przysiądzie się choć na chwile jakaś dziewczyna i może cóś zagada zwróci uwagę na podstarzałych panów:)))
|
|
recepta 1410! JAK BITWA POD gRUNWALDEM:))
|
|
Ja sie zgadzam oczywiscie z maja000 dla admina to nie przeszkadza a dla EMILKI przeszkadza haha,chyba nie mozesz spac po nocy, jesli o 1:40 siedzisz na necie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |