niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Transmisja z pierwszego szczepienia przeciw Covid-19 w TVP

dzięki :) a wie ktoś czy play?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Transmisja z pierwszego szczepienia przeciw Covid-19 w TVP

gdzie kupiłeś antenę pokojową i za ile?

Witam, ciezko cos powiedzieć, widziałam te 2 salony, ale nie znam nikogo kto korzysta z ich usług...Pozdrawiam

No cóż raczej od mamusiek nie są uzależnieni, po prostu łatwiej im udać ciapę niż skomfrontowac się z rzeczywistością i być po prostu facetem, no sorki takie są moje spostrzeżenia :-(

A co do poszukiwać miłości czy przygody wiadomo jedni szukają jednego inni drugiego, tylko po co później płacz i lament że są sami i nikt ich nie chce? ;-)

Gdzie można kupić barwniki spożywcze?Trolle nie udzielajcie się .

BENIA a myslisz ze za te 4-5 dni bedzie odpowiedni czas na test??nie za wczesnie?? moze poczekam do piatku

Mdłości i wymioty to raczej pózniej.
Kup Bobo test i zrób jest niby najdokładniejszy.

stokrotka22 rozejrzyj się w prawo w lewo do tyłu do przodu może gdzieś się czai za rogiem twa upragniona Miłość;-)

Naszła mnie ostatnio taka myśl.
Są w Łomży Szkoły Rodzenia, a nie ma żadnego klubu dla Mam, które często nie wracają po urodzeniu dziecka do pracy i mają dużo wolnego czasu pomiędzy pieluchami, ząbkowaniem i wysyłaniem dziecka do przedszkola.
A może są takie kuby?

No i w ogóle - warto czegoś takiego szukać? Czy łomżyńskie mamy chciałyby się zaprzyjaźniać w takim towarzystwie?

Co myślą o tym inne mamy? Macie jakieś fajne alternatywy? Pomijając wieczorne plotki z sąsiadkami. Ja takiej możliwości nie mam ;)
Pozdrawiam.

na razie mam kartę t-mobila micro-SIM obkrojoną tak jak to na YT pokazywali na nano-SIM i działa, ale wolałbym oryginał bo jak spadnie na ziemię to się cały iPhone rozwali...

Widzisz jaj się nie znasz to się dajesz naciągnąć na szajs.

zgadzam, sie z Tereska25

rudy błazen z druhem

stokrotka22 na takie trafiam co nie chcą mieć tyłka obrobionego na mieście:)))) Jak nie znasz znaczenia słów poufność, dyskrecja to odkurz książki z gimnazjum i znajdź znaczenia tych słów:)))))))

@ green

Jakbyś spuściła ze smyczy swoje fantazje i okrasiła to nutą pikanterii to zapewne stary zgred byłby wielce zadowolony i młody gawędziarz skonany i podszkolony.

Nawiązując do tematu,właśnie wróciłem wielce zadowolony,jak na starego zgreda przystało, od swojej dzisiejszej jednonocnej przyjaciółki i muszę przyznać,że fantazji i chęci obojgu nam nie zabrakło.
No i te pięknie wysklepione młode piersi,poezja...

Jak zawsze za pośrednictwem korporacji 96-21.Taksówkarzowi mało oczy nie wypłynęły na widok żegnającej mnie niuni,nie wiem wręcz,czy zauważył w swoim rozmarzeniu dyszkę zwyczajowego napiwku.

facmen

A mnie się wydaje, że murzynek jest po prostu kumplem p. Juli i dlatego stara się ona go wypromować, mimo że śpiewać nie umie i każdy to chyba słyszy. Jula sama wybiera swój repertuar, jak i osoby, które go wykonają. Bardzo fajnie śpiewają Dawid L, Tomek W, oni powinni zaśpiewać coś w następnym odcinku. Zresztą jak mają się czuć pozostali członkowie zespołu widząc, że Jula ewidentnie promuje jedną osobę i do tego obcą? Ja bym się ostro rozczarowała i zniechęciła.

taaaa???? a jak ktoś nie wie gdzie jest Łomża, tzn., że rozmawiam z KRETYNEM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org