Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transmisja z pierwszego szczepienia przeciw Covid-19 w TVP |
dzięki :) a wie ktoś czy play?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transmisja z pierwszego szczepienia przeciw Covid-19 w TVP |
gdzie kupiłeś antenę pokojową i za ile?
|
|
Witam, ciezko cos powiedzieć, widziałam te 2 salony, ale nie znam nikogo kto korzysta z ich usług...Pozdrawiam
|
|
No cóż raczej od mamusiek nie są uzależnieni, po prostu łatwiej im udać ciapę niż skomfrontowac się z rzeczywistością i być po prostu facetem, no sorki takie są moje spostrzeżenia :-(
|
|
A co do poszukiwać miłości czy przygody wiadomo jedni szukają jednego inni drugiego, tylko po co później płacz i lament że są sami i nikt ich nie chce? ;-)
|
|
Gdzie można kupić barwniki spożywcze?Trolle nie udzielajcie się .
|
|
BENIA a myslisz ze za te 4-5 dni bedzie odpowiedni czas na test??nie za wczesnie?? moze poczekam do piatku
|
|
Mdłości i wymioty to raczej pózniej. Kup Bobo test i zrób jest niby najdokładniejszy.
|
|
stokrotka22 rozejrzyj się w prawo w lewo do tyłu do przodu może gdzieś się czai za rogiem twa upragniona Miłość;-)
|
|
Naszła mnie ostatnio taka myśl. Są w Łomży Szkoły Rodzenia, a nie ma żadnego klubu dla Mam, które często nie wracają po urodzeniu dziecka do pracy i mają dużo wolnego czasu pomiędzy pieluchami, ząbkowaniem i wysyłaniem dziecka do przedszkola. A może są takie kuby? No i w ogóle - warto czegoś takiego szukać? Czy łomżyńskie mamy chciałyby się zaprzyjaźniać w takim towarzystwie? Co myślą o tym inne mamy? Macie jakieś fajne alternatywy? Pomijając wieczorne plotki z sąsiadkami. Ja takiej możliwości nie mam ;) Pozdrawiam.
|
|
na razie mam kartę t-mobila micro-SIM obkrojoną tak jak to na YT pokazywali na nano-SIM i działa, ale wolałbym oryginał bo jak spadnie na ziemię to się cały iPhone rozwali...
|
|
Widzisz jaj się nie znasz to się dajesz naciągnąć na szajs.
|
|
zgadzam, sie z Tereska25 rudy błazen z druhem
|
|
stokrotka22 na takie trafiam co nie chcą mieć tyłka obrobionego na mieście:)))) Jak nie znasz znaczenia słów poufność, dyskrecja to odkurz książki z gimnazjum i znajdź znaczenia tych słów:)))))))
|
|
@ green Jakbyś spuściła ze smyczy swoje fantazje i okrasiła to nutą pikanterii to zapewne stary zgred byłby wielce zadowolony i młody gawędziarz skonany i podszkolony. Nawiązując do tematu,właśnie wróciłem wielce zadowolony,jak na starego zgreda przystało, od swojej dzisiejszej jednonocnej przyjaciółki i muszę przyznać,że fantazji i chęci obojgu nam nie zabrakło. No i te pięknie wysklepione młode piersi,poezja... Jak zawsze za pośrednictwem korporacji 96-21.Taksówkarzowi mało oczy nie wypłynęły na widok żegnającej mnie niuni,nie wiem wręcz,czy zauważył w swoim rozmarzeniu dyszkę zwyczajowego napiwku. facmen
|
|
A mnie się wydaje, że murzynek jest po prostu kumplem p. Juli i dlatego stara się ona go wypromować, mimo że śpiewać nie umie i każdy to chyba słyszy. Jula sama wybiera swój repertuar, jak i osoby, które go wykonają. Bardzo fajnie śpiewają Dawid L, Tomek W, oni powinni zaśpiewać coś w następnym odcinku. Zresztą jak mają się czuć pozostali członkowie zespołu widząc, że Jula ewidentnie promuje jedną osobę i do tego obcą? Ja bym się ostro rozczarowała i zniechęciła.
|
|
taaaa???? a jak ktoś nie wie gdzie jest Łomża, tzn., że rozmawiam z KRETYNEM.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |