poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

slyszalem ze jest juz tak ze jak ktos nie placi rachunkow to odcinaja i daja na karte licznik jak na zachodzie wedlug mnie to super sprawa a jak ceny dostawcow malo sie roznia to tym bardziej

Re: Mieszkańcy Kielc nie chcą ławek w kolorach LGBT. Kibice przemalowują je w barwy klubu

Ja zapłaciłem widocznie za mało!?Bo koleś,który mnie uczył miał chyba to gdzieś.Kupujesz buty za100 lub za 300,ciekawe ile pobiegasz w tych pierwszych,a ja właśnie w nie wszedłem. ?? głupota,jazdy nie tym samym co na egzaminie(3dzwiowym) w środku inaczej. Lepiej zapłacić,bo wiesz za co.

Odradzam Roberta Karwowskiego.

Ala1234 a Ty tam rozumiem juz studiujesz?:)

Ale o to chodzi, że nie ma żadnej zaliczki. Koleś pisze, że transport załatwia przez jakąś firmę w Anglii. Za transport płaci on tam w Anglii i firma przywozi do mnie koparkę pod wskazany adres. A do tego mam 7 dni na sprawdzenie tej koparki. Jeśli nie będę zadowolony to mogę mu zwrócić w ciągu tych 7 dni. Pieniędzy też mu nie wpłacam tylko tej firmie i dopiero po tych 7 dniach jak zatrzymam koparkę firma jemu przelewa pieniądze. I za całość z kosztami transportu chce 4900 euro.
A najlepsze jest to, że takie koparki chodzą po od 120 tyś do 220 tyś zależy od rocznika i przebiegu. A taka jak on chce sprzedać to okolo 150 tyś. Sprawdzałem nawet w USA, że trzeba dać za taką 50 tyś dolarów a w Anglii ok 30 tys funtów.
Koleś przysłał mi zdjęcie z tabliczką z numerem fabrycznym i sprawdzałem to nie znalazłem żadnych informacji, żeby była kradziona.
Ale mimo wszystko coś mi tu śmierdzi w tej sprawie.
Za małę pieniądze jak za taki sprzęt. A jak kupie i się okaże, że zaraz zajedzie policja i powie, że kradziona. To i koparki nie będzie i kasy.

Ja jak Ja: zapewne stary nr. tel ( który został zgubiony), nowy nr zostanie podany do zamówień jak już ruszymy z dowozami ( lecz tylko przyjmować będziemy zamówienia od osób, które podały swój nr w lokalu ), a DOWÓZ jednak będzie kosztować 1,50zł na terenie Łomży. Do Piątnicy 3,50zł.

później próbowali zjechać czołgiem w dól

w pon 24.09.12 ok godz 6-7 rano jadę w trasę do Olsztyna, posiadam jeszcze miejsca jeśli ktoś chętny kom 883576924 (cena 20zł)

rudy błazen z druhem

Ja rowniez nie mam zadnych zastrzezen, spokojnie moge ich polecic

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org