poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wieszczę duży wzrost gospodarczy jeżeli szybko wykonamy szczepienia.

Fajnie tylko kolego gdzie Ty w Łomzy masz dworzec PKP?:)hahaha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wieszczę duży wzrost gospodarczy jeżeli szybko wykonamy szczepienia.

chcial sie wzbogacic na chorobie dzieci szujaaaaa

nie normalny człowiek który czasami błądzi lub się zagubi dajmy mu spokój sąd go osądził przebaczmy mu niech żyje sobie spokojnie ze swoją rodziną.TO jedyne wyjście, robiąc inaczej my się zagubimy w jadzie mi jad już przeszedł nie kopie ,a to robiłam dostało się np jednej pielęgniarce z b-stoku miałam robić jej sprawę a po co dostała kopa i kwita gdybym żyła w jadzie skupiałabym się na nim , a mam co innego do roboty pa pa

Prawda jest taka, że Pan doktor nie wygrałby tej nagrody, gdyby nie te chore dzieci. Prawdą jest, że gdyby nie wysłał smsa to by dzieci też nic nie dostały. Wyrok jest sprawiedliwy, ale sumienie powinno go ruszyć, żeby żałować własnej rodzinie i ośmieszyć się przed całą Polską i stracić dobre imię. Żenada.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org