Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest winny wprowadzenia lockdownu? Odpowiedzi ekspertów zaskakują |
a co ktoś zgubił punkt G
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest winny wprowadzenia lockdownu? Odpowiedzi ekspertów zaskakują |
ha ha "Autor: alan123 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-09-12 21:25 Na wiaty przystankowe zabraknie pieniędzy..... a na Skodę to kasa jest. Ludzie mogą marznąć . Ale prezydent to musi się wozić za prawie 100 tysi." dobre Nie podoba sie ? to sobie zmieńcie ?? jak potraficie !!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Kto jest winny wprowadzenia lockdownu? Odpowiedzi ekspertów zaskakują |
beauty lashes - jeśli tylko możesz wstrzymaj się z usuwaniem zębów do porodu. Sprawa pierwsza - nie dadzą Ci raczej normalnego znieczulenia, znieczulenie podawane w czasie ciąży jest o kant d..y, prawie nie znieczula. A przy wyrywaniu ósemek, lepiej jednak znieczulenie mieć ;) po drugie - przy wyrywaniu może Ci się słabo zrobić, jednak to też jest upływ krwi, możesz zemdleć, dla dziecka to niezbyt korzystne. Po trzecie - po usunięciu kilka dni boli, trzeba brać leki przeciwbólowe, paracetamol może być zbyt słaby, a nie będziesz się chyba ketonalem faszerować w ciąży. Ogólnie jeśli dasz radę - wstrzymaj się z usuwaniem do porodu. Jeśli nie dasz rady się wstrzymać to i tak wątpię, żeby w Łomży ktoś się podjął usuwania zęba w ciąży - pewnie od razu lepiej kierować się na Białystok. Co do chirurgii w szpitalu, to usuwałam tam ósemkę. Było nieźle, choć nie bez komplikacji, ale to raczej wina mojej ósemki pokręconej, a nie dentystki. Po usunięciu miałam suchy zębodół - ale to już inna bajka i nikomu nie życzę, koszmar. Mam jeszcze trzy ósemki do wyrwania i pewnie też będę wyrywała w szpitalu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |