poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tvn-owski lekarz celebryta twierdzi, że restrykcje związane z covidem powinny być jeszcze bardziej rygorystyczne

zaopiekuj się nim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tvn-owski lekarz celebryta twierdzi, że restrykcje związane z covidem powinny być jeszcze bardziej rygorystyczne

KOPERFILD ;0

Re: tvn-owski lekarz celebryta twierdzi, że restrykcje związane z covidem powinny być jeszcze bardziej rygorystyczne

oj chyba tu nie chodzi o bójki hahah :)))

Ja wiem o co chodzi :D ale czym tu się martwić?? Chociaż głupi nie są raczej :) Bracia już nie raz pomagali mi w "trudnych przypadkach" :p szybko był spokój :D

facmen

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mam 2 miejsca(2 pokoje) wolne na swojej stancji koszt 300+opłaty (koło 50zł). Dokładnie na osiedlu Bohaterów Monte Cassino 3 min od przystanku.

Autor: zauroczony (---.multi.internet.cyfrowypolsat.pl)
Data: 20-09-12 23:41

Bunio co do twoich wypowiedzi to sie mylisz... co mi z jej urody jak ona nie kuma co ja do niej mowie, jesli potrzebna Ci laska do pochwalenia sie przed kolegami to ok moze i tak jest...ale jesli chcesz z nia spedzac czas to ja np chcialbym madra dziewczyne inteligetna ktora mnie zrozumie prawie bez slow, rozmawiam czasami z dziewczynami ladnymi ale wlasnie mniej iteligetnymi to sie mecze wszystko trzeba tlumaczyc...

Hmn...uważasz,że się mylę.
Załóżmy,że masz superinteligentną partnerkę ale niezbyt urodziwą.Fajnie Ci się z nią rozmawia,spędza czas ale jak przychodzi wieczór i robi się miło patrzysz na nią i sobie myślisz:Kurcze fajnie by było jakby na jedną chwilkę zamieniła się np:w Penelope Cruz.
Czy jak idzie superlaska to nie zwrócisz na nią uwagę?
A jak zwracasz na nią uwagę to o czym to świadczy?
Dlaczego dziewczyny o przeciętnej urodzie nie przyciągają wzrok facetów tak jak te ładniejsze?

????????????????????????????????????

Wiem,uroda przemija ale ja piszę tylko o tym jak jesteśmy "zaprogramowani" przez naturę.
Pisząc,że wolicie dziewczyny inteligentne chcecie podbudować swoje ego ale prawda niestety jest inna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org