Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obiecanych rekompensat za prąd nie będzie |
Zgubiona obrączka ma wyżlobiony rowek dookoła (linia nie ma symetrycznego zakończenia z przodu), w środku zaś wygrawerowana jest data i imię. Podaj proszę maila, pod jakim można się z Tobą kontaktować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obiecanych rekompensat za prąd nie będzie |
niestety wewnątrz jest tylko próba
|
|
uip_uip za to w Zambrowie jeżdżą jak należy:-))) młody wykrztałcony to te 30 euro się znalazło?bo jak wracaliśmy to Gadałeś,że ktoś Ci buchnął,albo zgubiłeś;-) facmen
|
|
To odpowiedz proszę na początek dlaczego mi się opłaca zmienić dostawcę energii el.? Jakie są szansę, że nie spotka mnie sytuacja opisana w powyższych postach? Jakie są procedury? Ile kosztuje przejście? No i czy ogólnie warto? Ją w tym roku zmieniłem trzech kluczowych dostawców różnych usług i powiem szczerze, że różnice są póki co mało zauważalne.
|
|
witam macie moze jakies doswiadczenie z chirurgia stomatologiczna w łomżyńskim szpitalu jakie sa wasze opinie ? musze usunac chirurgicznie 2 ósemki a dodatkowo jestem w ciazy w 2 trymestrze nie wiem czy lekarz sie zgodzi na taki zabieg i czy nie lepiej od razu udac sie do bialego
|
|
Mija, podaj maila to wyśle Ci zdjęcie swojej obrączki, mój mąż też zgubił w zimę obrączkę;(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |