Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W niemczech od dzisiaj twardy lockdown |
Ja jestem singlem a na brak powodzenia nigdy nie narzekałem, dlaczego więc jestem sam? Bo ciągle zdarza mi się trafiać na te nie "normalne" ;) Na te, które mi nie odpowiadają, a krótkie "przygody" nie zbyt mnie interesują ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W niemczech od dzisiaj twardy lockdown |
Jakie typy kobiet preferują mężczyźni?Odpowiedź jest banalnie prosta:ładne,zadbane,z warunkami do rodzenia potomstwa. A jakich mężczyzn wolą kobiety?Odpowiedź:silnych,ciepłych,czułych,przy których mogłyby czuć się bezpiecznie. Dlaczego tak jest? Samiec szuka jak najdorodniejszej "sztuki" która urodzi mu zdrowe potomstwo. Samica zaś poszukuje samca które jej potomstwu przekaże jak najlepsze geny. WYRACHOWANIE!!! Ludzie,natury nie da rady się oszukać.Taka jest prawda.
|
|
Ja mam nature wzrokowca. Podobaja mi sie kobiety, ktore dbaja o siebie i maja cos do powiedzenia. Lubie kobiety z poczuciem humoru i takie, ktore z gory sa optymistycznie nastawione do zycia. Ogólnie rzecz biorac takie, ktore maja jakies zainteresowania i pasje procz stania caly dzien przed lustrem ;) Nie lubie pseudo feministek i odlamow tej formacji :)
|
|
Rodzina na swoim :)
|
|
shastraa jeśli to prawda co piszesz to na plus dla Ciebie. Jednak i tak jestem przeciwniczką rozmnażania psów. Jestem wolontariuszką w schronisku i patrzę na to z innej strony.Jest tam mnóstwo psów,wiele z nich nie znajdzie domu.Nie to,że w schronisku jest źle,bo często lepiej niż u niektórych właścicieli.Ale tak nie powinno być.Jest około 160 psów,a każdy z nich jest efektem ludzkiej bezmyślności. Kila razy do schroniska trafiły "yorki",czasami chore i bardzo zaniedbane. Sunie shih tzu,to przecież modne rasy.Pewnie nie sprawdziły się i zostały wyrzucone. Ktoś kupi słodkiego szczeniaka za niewielkie pieniądze,zabawka się nie sprawdzi to łatwiej się pozbyć. Czy masz pewność,że pieski od Ciebie trafiły do odpowiedzialnych ludzi,że nie zostały porzucone,że nie są gdzieś maszynką do rozmnażania ? Jeśli zostanie porzucony pies z metryką można najczęściej namierzyć hodowlę,właściciela i pociągnąć do odpowiedzialności.Te psy maja tatuaże,często czipy i są rejestrowane.
|
|
nie widziałem w akcji Piotrka choć słyszałem że sobie dobrze radzi. Mi podoba się sposób w jaki gra Sławek Chrostowski Ma spore doświadczenie w tej branży i umie rozkręcić imprezę
|
|
Jadę w sobotę i w niedzielę z rana do Białego i mam wolne miejsca... Jak ktoś zainteresowany to piszcie. urbi et orbi !
|
|
omania:) Moja głowea jest spokojna :) Ale zauroczony będzie niezadowolony :):)
|
|
Najlepsze są zimne suki :):) rudy błazen z druhem
|
|
Lewak o niej mowa. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GW&Date=20100214&Category=REG20&ArtNo=653382395&Ref=AR&border=0&MaxW=580
|
|
Zauroczony przestaw się ;p skoro znasz mnie to może i ja Ciebie ? :D
|
|
A więc tak, polecam w 100%. Strzygą bardzo ładnie. Miła obsługa. ;)
|
|
Dzisiaj rano psina czekała poniżej link do filmiku z rana. http://www.youtube.com/watch?v=Dj4MtgMfbcE&feature=youtu.be
|
|
Lub S06E05, tytuł The Duh Vinci Code
|
|
Jutro w Piątnicy na fortach wystawa koni hodowlanych nie wiem o której chyba od 11
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |