Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przed wyborami PiS obiecywało... |
Ja też zle sie czułam po tych tabletkach i LEKARZ KAZAŁ MI JE ODSTAWIĆ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przed wyborami PiS obiecywało... |
Autor: wolny niewolnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-09-12 15:21 "jadąc rowerem przeszkadzają kierowcy aut i piesi,poruszając się samochodem denerwują piesi i rowerzyści,idąc z buta cykliści i automobilowcy "wjeżdżają za skórę".A GDZIE WYOBRAŹNIA?przecież wszyscy zamieniamy się rolami ;-)" owszem, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia rowerzyści też nie święci. nieco irytujące, kiedy stoję na światłach i z prawej strony mija mnie rowerzysta bo chce dojechać do linii, a obok ma ścieżkę, po której powinien się poruszać... i wcale nie musiałby na tych światłach stać. Autor: maniaxxx (---.elomza.pl) Data: 18-09-12 15:00 "...jadąc natomiast samochodem piesi "na cha.ma" włażą na pasy mimo że widzą jak np jedzie sznur samochodów..w nosie mają że narażają swoje życie.." skąd taki pieszy może wiedzieć czy mam sprawne hamulce w samochodzie. albo w rowerze, kiedy się wtryniają na ścieżkę.
|
|
oj nie tylko Ty ;P
|
|
Ktoś wyżej napisał, że ta Pani ma już pracę w placówce publicznej więc czemu blokuje innym zdobycie pracy? w dodatku popieranie chorych i niesprawiedliwych czynów naszych samorządowców nie jest normalne. Nie można godzić się na takie poczynania bo nigdy ludzie mądrzy i z odpowiednimi kwalifikacjami nie będą rządzić naszym krajem. A nawet nie chodzi o rządzenie tylko o kompetencje naszych urzędników. Ktoś kto sam własnymi siłami zdobywa pracę bardziej sie do niej przykłada a osoba, która idzie na gotowe bardzo czesto nie docenia tego co ma. Jeśli chodzi o nabór do starostwa to jakie były tam wymagania??? to było grubo przesadzone i pisane pod konkretną osobę. Czy to nie zniechęca ludzi do urzędników, władzy itp.??? Z systemem sie nie wygra, ale też nie można pozostać obojętnym, nawet pisanie o tym na takim forum jak tu coś daje, że nie tylko jedna osoba tak myśli tylko jest ich więcej. Może to nic nie da, ale ludzie wiedzą i otwierają oczy innym. rudy błazen z druhem
|
|
takie kobiety jeśli widzę ją z dzieckiem idącą ulicą z wielkim dekoldem prawie całe cyce na wierzchu i ubrana jak małolata chociaż miała z trzydziechę to mnie mdli jeszcze wymalowana jak prostytutka facmen
|
|
szukalem identycznego i byl problem. Zakupilem na allegro za 5 koncowke, wlutowalem w zasilacz i smiga. Moze cos sie zmienilo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |