Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak PiS utrwala swoją władzę. |
czasami net przymula, ale zawsze jest. Z IST dużo lepszy internet miałem,pewnie tam wrócę :). Telewizja i telefon są ok. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak PiS utrwala swoją władzę. |
ohoooo :) Ktoś tu będzie musiał ubrać się w lateksowy kombinezon i zaopatrzyć w pejcz żeby zadowolić zauroczonego :) facmen
|
|
podobny temat juz był ale teraz dajmy wypowiedzieć się panom :)
|
|
W Łomży już nie ma takich :) Zwłaszcza że młodsza generacja zachowuje się jak dziewczynki z filmu "galerianki"
|
|
Gdybym miał immunitet to bym podał bardzo chętnie cały numer rejestracyjny ku przestrodze innym, bo raczej gościowi rozum się polasował, bo jeśli jedzie szybko i na środku jezdni na przejściu dla pieszych ktoś jest to jakie jest logiczne wytłumaczenie jak samochód jeszcze przyspiesza? Zwłaszcza, że zaraz za przejściem jest zakręt! Moim zdaniem wytłumaczenie jest tylko jedno: że za kierownicą siedzi bezmózgi czereśniak i próbuje coś wyszpanować, lecz jak się rozpieprzy to niech się odezwie na forum, podam namiar na dobrego blacharza.
|
|
Też jestem ciekawa :)
|
|
Re: Lewak Co Ty piszesz?! Przecież załatwienie tej procedury leżało w gestii urzędu pracy, gdzie jest przecież zatrudnionych 64 osoby! Czy konsultowałeś to z Bieńkiem? Taka postawa urzędników to skandal.
|
|
Jeszcze mogę się dowiedzieć coś o tym harmonogramie zajęć adaptacyjnych, czy jak to się tam nazywa? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |