poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak PiS utrwala swoją władzę.

czasami net przymula, ale zawsze jest. Z IST dużo lepszy internet miałem,pewnie tam wrócę :). Telewizja i telefon są ok.

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak PiS utrwala swoją władzę.

ohoooo :)
Ktoś tu będzie musiał ubrać się w lateksowy kombinezon i zaopatrzyć w pejcz żeby zadowolić zauroczonego :)

facmen

podobny temat juz był ale teraz dajmy wypowiedzieć się panom :)

W Łomży już nie ma takich :) Zwłaszcza że młodsza generacja zachowuje się jak dziewczynki z filmu "galerianki"

Gdybym miał immunitet to bym podał bardzo chętnie cały numer rejestracyjny ku przestrodze innym, bo raczej gościowi rozum się polasował, bo jeśli jedzie szybko i na środku jezdni na przejściu dla pieszych ktoś jest to jakie jest logiczne wytłumaczenie jak samochód jeszcze przyspiesza? Zwłaszcza, że zaraz za przejściem jest zakręt! Moim zdaniem wytłumaczenie jest tylko jedno: że za kierownicą siedzi bezmózgi czereśniak i próbuje coś wyszpanować, lecz jak się rozpieprzy to niech się odezwie na forum, podam namiar na dobrego blacharza.

Też jestem ciekawa :)

Re: Lewak

Co Ty piszesz?! Przecież załatwienie tej procedury leżało w gestii urzędu pracy, gdzie jest przecież zatrudnionych 64 osoby! Czy konsultowałeś to z Bieńkiem?
Taka postawa urzędników to skandal.

Jeszcze mogę się dowiedzieć coś o tym harmonogramie zajęć adaptacyjnych, czy jak to się tam nazywa? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org