Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Święta bez pioruna,, |
pier dolę i ropy trza kupać w baniaki, jak będą się strzali czym zaorać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Święta bez pioruna,, |
A to ostatnie pytanie to w związku z czym, przepraszam?
|
|
hahhahaah chciałem zrobić sobie kurs. No i kosztował on ok. 500zł. No to do PUP. I co słyszę? Muszę znalezc pracodawcę, który wystawi mi kwitek, że po odbyciu takiego kursu mnie zatrudni. Kurs odbędzie się, jeżeli zgromadzą pewną ilość osób i to może. Kurs jakby się odbył to w Białymstoku i potrwałby 5 dni. Więc podziękowałem, bo za 500zł to ja zrobię sobie w Łomży. Patis, a ta ze 102 to taka stara, 40-45 lat, włosy ciemny blond na chłopa?
|
|
a to zupełnie coś innego... No właśnie :) przez taki "kawałek" i piękne dojazdy stancji muszę szukać :/ rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Mam zamiar zatrudnic się w tej firmie jako serwisant. Czy możecie powiedziec coś na temat pracy tam?
|
|
Witam w poniedziałek miałem egzamin teoretyczny i nie pamiętam czy go zdałem Pozytywnie czy negatywnie bo się spieszyłem gdzie mogę się dowiedzieć czy go zdałem ??
|
|
coś kojaże, ale jak mi powiedział za ile to ch.m.w.d
|
|
Perfumeria Paryska na ul.Mazowieckiej.
|
|
Na pewno w Konarzycach,tam jest hurtownia
|
|
olinka napisał(a): > Jaki jest koszt takich zajec? olinka - sorki .. nie powiem. Gość ma bardzo fajny, ciepły głos - zagadałam się i nie zapytałam o cenę ;-) po prostu - zadzwoń i sprawdź facmen
|
|
Czy w Łomży jest skup kasztanów albo żołędzi?? Mogą też być okolice Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |