Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyznam Kaście rację w jednej kwestii. |
to dobrze,za kilka dni pewnie ja poznam.W schronisku na pewno zazna choć odrobiny miłości.Oby była również w domku,który ją zaadoptuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyznam Kaście rację w jednej kwestii. |
JA JEŹDZIŁEM WSZYSTKIMI KORPORACJAMI I JAK NARAZIE WSZYSTKO SPOKO. TRZEBA PAMIĘTAĆ ŻE TAKSÓWKARZ TEŻ MA NERWY I RAZ WOZI CHOŁOTE RAZ MOTŁOCH A CZASAMI JA SIĘ PRZEJADĘ :-) TAKŻE TEŻ NIE MA LEKKO :-) POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZŁOTÓW I ZŁOTÓWEK :-)
|
|
Właśnie, o czym my tu rozmawiamy jak młody wykrztałcony dał 30 euro napiwku w kebabie. @Posejdoon Tobie nie podoba się, że ktoś parkuje, mi się nie podoba to, że wszyscy w Łomży jeżdżą jak ślimaki. Nic z tym nie zrobisz ew. ustać za nim, włączyć awaryjne, zapałka w klakson i do sklepu po bułki ;-)
|
|
JUŻ WIDZĘ JAK URZĘDAS POMAGA WYPEŁNIĆ WNIOSEK . 3 DNI ŁAZIŁEM ŻEBY ZŁOŻYĆ PAPIERY O "WYCHOWAWCZY" BEZ BAZUKI ALBO PRZYNAJMNIEJ PARALIZATORA NIE MA CO Z NIMI ZACZYNAĆ ROZMOWY :-) NO CHYBA ŻE ZNA SIĘ TEN BEŁKOT W JAKIM TŁUMACZĄ JAK WYPEŁNIĆ DOKUMENTY
|
|
Widziałem wczoraj tego głupca jak wyjeżdżał z prymy. Nie wiele mu brakowało do rowerzysty
|
|
Fantaaazja, bo fantaaazja, fantazja jest od tego.... :p
|
|
Zaginęła kotka rasy perskiej, koloru siwego ,wiek ok 4 lat, wabi się Coca. Zginęła na osiedlu Łomżyca (koło Straży Pożarnej) Kotka jest w trakcie leczenia. Bardzo proszę o kontakt 504-680-706 ![]() rudy błazen z druhem
|
|
heh wiem ze w schronisku sa fajne pieski ale co mam zrobic ma byc york i koniec gadki to nie moj wymysl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |