Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bruksela nie ustąpiła nawet na centymetr. Polska i Węgry dostały bardzo niewielkie, wręcz symboliczne, koncesje |
Saguaro. Nikt chyba nie będzie się z Tobą spierał, że dzikie, komercyjne hodowle są złem. Jak każda działalność w szarej strefie niszczą uczciwych przedsiębiorców, kosztem jakości produktu, niepłaceniem należności fiskalnych itp. Bez wątpienia należy z nimi walczyć. I taki jest sens wyżej cytowanych przepisów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bruksela nie ustąpiła nawet na centymetr. Polska i Węgry dostały bardzo niewielkie, wręcz symboliczne, koncesje |
ja23 zgłoś sunię do schroniska.Możesz jej zrobić zdjęcia i ogłaszać,nawet jak będzie w schronisku.Przynajmniej tam krzywda jej się nie stanie,a i ciepła buda się dla niej znajdzie.Zostanie wysterylizowana i zaszczepiona.
|
|
Re: Bruksela nie ustąpiła nawet na centymetr. Polska i Węgry dostały bardzo niewielkie, wręcz symboliczne, koncesje |
Kombi
|
|
Miałam tylko powiedzieć czy dzień był Udany;-DDD i był;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |