poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile zapłacimy za sczepienie?

Oj niedawno umyłam;-)Musiałam ten ohydny lakier zmyć bleeee a Ciebie jak na złość nie było do pomocy!!!!!

Kama jak chcesz to podaj gg to napiszę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile zapłacimy za sczepienie?

Omania a mi napiszesz?:) ja trzymalem cale dzien kciuki:)

tereniuniu

ciekawa jestem kim ty jestes?? i czego tu szukasz??
piszesz tak samo jak ja tu. czasami z ciekawosci wejde i jak temat wpadnie mi w oko to odpisze.
a tak jak pisalam pies mi sie kojazy ale nie wiem doladnie gdzie go widzialam jeszcz mozliwe ze w piatnicy/
wiec jak bym byla na miejscu wlascicieli to bylm tam pojechala.
ja sama szukalam psa tydzien czasu. zginal mi w innym miescie. jezdzilam rano autobuesm i wracalam az sie sciemnilo. chodzilam po calym miescie i szukalam. az ktoregos dnia zobaczylam jeszcze jak jechalam w autobusie. facet oczywisie by sie nie zatrzymal wiec dojechalam na dworzec i bieglam w tamta strone z nadzieja ze pies tam bedzie i byl.
psa szukalam codziennie tylko ze ja dzieci nie mialam.

wydaje mi sie ze nawet jesli pies sie nie znajdzie to maly mlody pies by znalazl dom. i chyba to jest najwazniejsze.
moj pies pomimo ze mial z 5 lat tez szybko znalazl nowa wlascicielke. mialam wtedy niezly problem z eby pani wytlumaczyc ze to jest jednak moj pies a nie jej. bo nie chciala oddac. a miala go raptem dzien.

niee:D alemialas opowiedziec Omania:D

*kojarzę, fiedziałem, że coś nie halo

ola** ludzie sa rozni ja sprzedawalam szczeniaki bez metryk a uwierz mi byly zadbane mialy czysto i sucho, pierwsze tygodnie dogrzewane farelka zeby temperatura w ich pokoju nie spadala ponizej 24 stopni, karmione purina, odrobaczane i czyszczone rowniez bo na ich puchu czasem zostawaly resztki odchodow jak sie ktorys przewrocil "trakcie..." na przyklad. I uwierz mi ze nie wierze ze w zarejestrowanych hodowlach mialyby lepiej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org