Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile zapłacimy za sczepienie? |
Oj niedawno umyłam;-)Musiałam ten ohydny lakier zmyć bleeee a Ciebie jak na złość nie było do pomocy!!!!! Kama jak chcesz to podaj gg to napiszę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile zapłacimy za sczepienie? |
Omania a mi napiszesz?:) ja trzymalem cale dzien kciuki:)
|
|
tereniuniu ciekawa jestem kim ty jestes?? i czego tu szukasz?? piszesz tak samo jak ja tu. czasami z ciekawosci wejde i jak temat wpadnie mi w oko to odpisze. a tak jak pisalam pies mi sie kojazy ale nie wiem doladnie gdzie go widzialam jeszcz mozliwe ze w piatnicy/ wiec jak bym byla na miejscu wlascicieli to bylm tam pojechala. ja sama szukalam psa tydzien czasu. zginal mi w innym miescie. jezdzilam rano autobuesm i wracalam az sie sciemnilo. chodzilam po calym miescie i szukalam. az ktoregos dnia zobaczylam jeszcze jak jechalam w autobusie. facet oczywisie by sie nie zatrzymal wiec dojechalam na dworzec i bieglam w tamta strone z nadzieja ze pies tam bedzie i byl. psa szukalam codziennie tylko ze ja dzieci nie mialam. wydaje mi sie ze nawet jesli pies sie nie znajdzie to maly mlody pies by znalazl dom. i chyba to jest najwazniejsze. moj pies pomimo ze mial z 5 lat tez szybko znalazl nowa wlascicielke. mialam wtedy niezly problem z eby pani wytlumaczyc ze to jest jednak moj pies a nie jej. bo nie chciala oddac. a miala go raptem dzien.
|
|
niee:D alemialas opowiedziec Omania:D
|
|
*kojarzę, fiedziałem, że coś nie halo
|
|
ola** ludzie sa rozni ja sprzedawalam szczeniaki bez metryk a uwierz mi byly zadbane mialy czysto i sucho, pierwsze tygodnie dogrzewane farelka zeby temperatura w ich pokoju nie spadala ponizej 24 stopni, karmione purina, odrobaczane i czyszczone rowniez bo na ich puchu czasem zostawaly resztki odchodow jak sie ktorys przewrocil "trakcie..." na przyklad. I uwierz mi ze nie wierze ze w zarejestrowanych hodowlach mialyby lepiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |