Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwiatkowski przemysł budował... Tusk zaorze, a Unia pomoże |
[*] :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwiatkowski przemysł budował... Tusk zaorze, a Unia pomoże |
moj mail to krefeld666@interia.pl
|
|
Mieszkańcy Łomży znają doskonale to co ja tu pokazuję, ale liczę, że na forum wchodzą nie tylko Łomżyniacy, ale też z innych miast w Polsce, a nawet i z poza Polski. Szkoda, że nie są to zdjęcia w kolorze (mam opracowanie z 1982 roku) , kto chce zobaczyć w oryginalnych barwach najlepiej przyjechać do Łomży i na własne oczy zobaczyć. Jest co podziwiać. Zdjęcia 3, 9, 10 wyżej. III ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia.
|
|
No tak, to już wiemy dlaczego nasi prokuratorzy mają najlepsze wyniki w kategorii małych prokuratur :> (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7065).
|
|
Okroja Ci samochod to ich puszcza. Wlama sie do mieszkania to tez ich puszcza. A tu lataja za malolatami jak za mordercami. Wlepic po mandacie i dac sobie na spokoj, a nie pokazywac jacy to skuteczni sa nasi policjanci.
|
|
Niom ładny ma usmiech ;-) Równie dziekuje.
|
|
juz, zebys czasem za pare lat nie zobaczyl ronda o takim imieniu...
|
|
Pomysł MaYkela uważam za bardzo dobry. Rondo im. H. Bielickiej i drugie Z. Glogera. Akurat nomen omen przy teatrze. Nie pomniejszając zasług papieża Jana Pawła II dla Polski i świata, ma On już w Łomży, pomnik, plac nazwany jego imieniem i szkołę.
|
|
nie ładnie nie ładnie. ja zdecydowanie nie lubię MW chociaż pojedyńczych członków gdy są sami bez kolegów da się przeżyć,naprzykład Degreg taki to generalnie normalny człowiek jest.
|
|
Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca z fachowcami w danej branży. Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://www.mastech-technology.pl/pl/oferta/rozbior-miesa-drobiowego , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego producenta maszyn dla przemysłu mięsnego.
|
|
Jaki przemysł budowało PZPR-pis? Proszę wymienić. Nie znam ani jednej inwestycji PZPR-pis, która im wyszła. Może czopki mnie uświadomią? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |