niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwiatkowski przemysł budował... Tusk zaorze, a Unia pomoże

[*] :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwiatkowski przemysł budował... Tusk zaorze, a Unia pomoże

moj mail to krefeld666@interia.pl

Mieszkańcy Łomży znają doskonale to co ja tu pokazuję, ale liczę, że na forum wchodzą nie tylko Łomżyniacy, ale też z innych miast w Polsce, a nawet i z poza Polski. Szkoda, że nie są to zdjęcia w kolorze (mam opracowanie z 1982 roku) , kto chce zobaczyć w oryginalnych barwach najlepiej przyjechać do Łomży i na własne oczy zobaczyć. Jest co podziwiać.
Zdjęcia 3, 9, 10 wyżej.

III

Pozdrowienia.

No tak, to już wiemy dlaczego nasi prokuratorzy mają najlepsze wyniki w kategorii małych prokuratur :> (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7065).

Okroja Ci samochod to ich puszcza. Wlama sie do mieszkania to tez ich puszcza. A tu lataja za malolatami jak za mordercami. Wlepic po mandacie i dac sobie na spokoj, a nie pokazywac jacy to skuteczni sa nasi policjanci.

Niom ładny ma usmiech ;-)

Równie dziekuje.

juz, zebys czasem za pare lat nie zobaczyl ronda o takim imieniu...

Pomysł MaYkela uważam za bardzo dobry. Rondo im. H. Bielickiej i drugie Z. Glogera. Akurat nomen omen przy teatrze.
Nie pomniejszając zasług papieża Jana Pawła II dla Polski i świata, ma On już w Łomży, pomnik, plac nazwany jego imieniem i szkołę.

nie ładnie nie ładnie. ja zdecydowanie nie lubię MW chociaż pojedyńczych członków gdy są sami bez kolegów da się przeżyć,naprzykład Degreg taki to generalnie normalny człowiek jest.

Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca z fachowcami w danej branży. Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://www.mastech-technology.pl/pl/oferta/rozbior-miesa-drobiowego , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego producenta maszyn dla przemysłu mięsnego.

Jaki przemysł budowało PZPR-pis? Proszę wymienić. Nie znam ani jednej inwestycji PZPR-pis, która im wyszła. Może czopki mnie uświadomią?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org