Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
13 grudnia wielkie święto czopów PiSdowskich |
zajęcia baletowe prowadzone są dla dzieci w szkole tańca Max Dance na ul.Polowej. są 2 grupy 4-5 latków nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13 grudnia wielkie święto czopów PiSdowskich |
zaur...pilnuj,aby Ci całego drzewa nie wyniosły:P
|
|
zielona_biedronka--dokładnie tak,masz rację--Folik i już,a nie wynalazki.Objawy ciąży typu nudności ,wymioty trzeba łagodzić,a nie je wywoływać,może zmień lekarza;/? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Internet w vectrze jest ok. Co innego telewizja...
|
|
Ty nic nie kumasz... SWOJE dane to mam prawo uzyskać wszędzie, gdzie są przetwarzane :D Ale idź tam i podaj numer rejestracyjny podany w tym poście, ciekawe czy uzyskasz dane właściciela. Nawet Twojego numeru Ci nie sprawdzą jak nie udowodnisz, że Ty to Ty. Sam numer rejestracyjny nie jest daną osobową, chyba, że pracujesz właśnie w tym wydziale i masz swobodny dostęp do bazy danych i możesz łatwo ustalić kto jest właścicielem. Zobacz sobie art 6 ust 3 ustawy o ochronie danych osobowych: "informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu i działań.". Więc szary obywatel mając tylko sam numer rejestracyjny musiałby się włamać do urzędu i jego bazy danych, lub dać urzędnikowi w łapę, lub złożyć, opłacić i dobrze uzasadnić wniosek o udostępnienie danych z CEPIKu. W zasadzie jedynym identyfikatorem, który sam w sobie bez żadnych dodatkowych danych jest daną osobową jest numer PESEL. Ok, kończę temat, bo nie o to tu chodzi, ale zanim zaczniesz kogoś straszyć odsiadką :D i się mądrzyć sprawdź czy masz czym.. Jak ktoś na forum daje ogłoszenie, że znalazł tablicę BL XXXXX to też pójdzie do pierdla? :D Jeśli by napisał, że to tablica Jana Kowalskiego zamieszkałego przy ul. Jana Nowaka 666/1 w Łomży to by było co innego, a tak... SAM numer nie jest DO. Kropka. Do poczytania: http://www.giodo.gov.pl/319/id_art/973/j/pl/ http://www.giodo.gov.pl/319/id_art/2836/j/pl/ tu o numerze VIN, numer rejestracyjny to to samo, tylko dodatkowo widoczne dla każdego..
|
|
PRZEDSTAWICIELE VECTRY W BIURZE w ŁOMŻY ,WPROWADZILI MNIE W BŁĄD. GDY ZAWARŁEM Z NIMI DŁUŻSZĄ UMOWĘ , MÓWILI, ŻE ABONAMENT JEST STAŁY I TYCH CO MAJĄ UMOWY , PODWYŻKA NIE OBOWIĄZUJE, A TERAZ JEST PODWYŻKA. MAŁO TEGO , DZWONIŁEM DO VECTRY Z TYM PROBLEMEM , POWIEDZIANO , ŻE JAKBYM SIĘ WCZYTAŁ W UMOWĘ DUŻO DALEJ , TO JEST NAPISANE INACZEJ, JAK MÓWIONO MI W BIURZE . JEST TO WPROWADZANIE W BŁĄD KLIJENTA PRZEZ PRZEDSTAWICIELI VECTRY W ŁOMŻY. CHCIAŁEM ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO , ŻE JAK SIĘ ZMNIEJSZYŁA ILOŚC KANAŁÓW, TO ABONAMENT BYŁ TAKI SAM, A TERAZ JAK PROPONUJĄ ZWIĘKSZENIE ILOŚCI KANAŁÓW, TO ABONAMENT SIĘ PODNOSI. MOŻE VECTRA JEST JUŻ, ZBYT DŁUGO NA RYNKU I MYŚLI , ŻE NIE MUSI DBAĆ O KLIJENTA , MOŻE CZAS ZMIENIĆ NA INNA FIRMĘ, BO NIKT NIE JEST WIECZNY. POZDRAWIAM! MAM PYTANIE :CZY MOGE ROZWIĄZAĆ TAKĄ UMOWĘ BEZ ŻADNYCH KONSEKWENCJI??
|
|
Wolny niewolniku.ja mam tylko jeden nick od początku;-))A do tego co myślę to pisze i nie interesuje mnie to czy się komuś podoba czy nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |