Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzeczne pytanie, - o co właściwie w tym wszystkim chodzi? |
Każdy kolejny taki temat prowokuje kolejne spięcia i kłótnie na forum. O tym, gdzie założyc gaz było setki tematów i za każdym scenariusz był identyczny, jak ten tutaj. Każdy chwali swoje, a tak naprawdę porządny i dobry zakład nie potrzebuje żadnej reklamy, bo ich reklamą są zadowoleni klienci. Niektórzy nie muszą ogłaszac wszem i wobec, że zrobili nie jedną czy dwie, a kilkadziesiąt już ciężarówek na gaz. Nie zapominajmy, że nikt nie jest idealny i nawet najlepszym czasem zdarzy się błąd, ale doświadczenie i lata praktyki budują zaufanie i szacunek do takich ludzi. A z cenami filterków jest jak z ceną instalacji - jaka cena, taki filterek, więc nie wymagajmy wtedy cudów. Filtry wymieniam raz na 10-12tys km na Senatorskiej, uzupełniam płyn w lubryfikatorze, sprawdzają ustawienia i jadę dalej. I tak powinno byc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzeczne pytanie, - o co właściwie w tym wszystkim chodzi? |
Pewnie ze najladniejsze:D a co chcesz nie bylo siniakow:D Diana nie patrzylem w twoje oczy:) jak bylas w polsce mieszkalas na Rembelinie:)
|
|
nie bedziesz tak hahahć...jak Cię w koncu zdemaskują ale naprawdę..
|
|
Ciebie Dianko:) a czemu piszesz ze masz 17 lat ja mowilas ze masz 19 czy tam ile...
|
|
tylko tyle na to? hahaha...????
|
|
Co ??? Soryy ale ja nie wiem o cotu chodzi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |