Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gargantuiczne państwo, czyli faszyzacja życia publicznego |
To już nie są jaja, tylko Prezydent Łomży mający nadzór nad tymi konkursami robi z ludzi przygłupków. Nepotyzm, kolesiostwo i kumoterstwo, to dzieje się pod nadzorem p. Czerniawskiego. Czyżby wyprze się teraz znajomości z p. Piechocińskim? Czyżby jest na tyle ograniczony, że nie potrafi obsługiwać komputera i nie wie o tym, że ludzie od 2 tygodni piszą, kto zasiądzie na tym stanowisku, a pomimo to daje przyzwolenie na obsadzenie danej osoby na tej posadzie i organizuje fikcyjny konkurs? Też teraz nie wie kim jest p. Ewa Piechocińska, tak jak nie wiedział o: ,,Mieczysław Czerniawski na pytanie, czy zamierza w jakiś sposób rozwiązać tę sprawę odpowiada, że nie wie, czy zięć będzie pracował długo. Na pewno jednak chce rozwiązać problem tak, by "zięcia nie skrzywdzić" . Podczas realizacji materiału okazało się także, że na stanowisku przewodniczącego Powiatowego Zespołu ds. Orzekania o Niepełnosprawności w Łomży została zatrudniona córka sekretarki prezydenta Czerniawskiego. Prezydent twierdzi jednak, że nawet nie wiedział, że sekretarka ma córkę... Nasuwa się jedno pytanie, czy my potrzebujemy takiego prezydenta Łomży, żeby śmiała się z nas cała Polska i czy jego kadencja ma polegać na uregulowaniu stosunku pracy swoim znajomym i ich rodzinom, bo zapytany na sesji o przebieg konkursu z MOSiR był bardzo zdenerwowany.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gargantuiczne państwo, czyli faszyzacja życia publicznego |
Witam, chcialbym kupic psa rasy york, ale nie wiem gdzie. Znacie moze jakies hodowle w okolicy Zambrow-Lomża?
|
|
podobno jest jakas w okolicach malego plocka ale nie polecam ze slyszanych historii tam skrzyzuja nawet po rodzinie ze tak powiem i rodza sie chore pieski moja siostra kupila psiaka i ma rozszczep szczeki nie polecam mysle ze mozesz popatrzec na ogloszenia bo czesto prywatne osoby sprzedaja a nie lepiej wziasc szczeniaczka kundelka np ze schroniska one sa bardzo wdzieczne a ten york to bardzo kosztowny i kaprysny wiecznie sa z nimi jakies problemy
|
|
Wiecie moze kto kreci sie po Łomży czarnym mercedesem ? - BZA ....... :)
|
|
Nadal sie mylisz. Zakazane jest sprzedawanie psów z nielegalnych, zarobkowych hodowli. Kupię psa w typie westa. Legalnie.
|
|
http://www.zkwp.bialystok.pl/hodowle.teriery.html Tutaj masz hodowle zarejestrowane z ZKwP. Na pewno znajdzie się jakaś w okolicy :) Na ulicy Wiosennej (os. Zawady Przedmieście) jest hodowla pani Pardo, możesz zadzwonić, bodajże mają te terrierki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja wiem,to MARUDA.
|
|
zabierz dziecko lub dziewczynę najpierw do schroniska, jeśli tam nie znajdzie przyjaciela, wówczas kup:)
|
|
NO ja tez:) wezmy tutaj np. mechanikow samochodowych:) Ja w swoim aucie robie wszystko sam i wiem ze to jest zrobione pewnie a nie na odwal aby szybciej:)
|
|
W niedzielę w schronisku widziałam dwie małe sunie,2-3 miesięczne.Najprawdopodobniej wyrosną na małe pieski.Nie mają nic wspólnego z yorkiem.Są czarne z brązowym,gładkowłose.Bardzo fajne i zabawne.
|
|
Dzięki, a nie wiesz gdzie dokładnie jest ten przystanek w centrum?
|
|
po przystanku na dworcu wsch.,będzie widać bo będzie pisało na takim budynku CENTRUM, jakby co pytaj w autobusie to Ci studenci powiedzą :)
|
|
Widzę, że nie lubicie słuchać mądrzejszych od siebie. Taki urok internetu :)
|
|
masakra xD sex anonse
|
|
nie wiem:) nie patrzylem CI sie w oczy!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |