Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rezolucja PE znieważa Polskę i Ordo Iuris. Będzie pozew przeciwko Unii Europejskiej |
Jak wygląda sprawa zarejestrowania auta w miejscu , w ktorym ma się tymczasowe zameldowanie? czy trzeba skladac jakis wniosek? Przykładowo stały meldunek olsztyn, a tymczasowy lomza.Czy ktos rejestrowal i zna to z autopsji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rezolucja PE znieważa Polskę i Ordo Iuris. Będzie pozew przeciwko Unii Europejskiej |
To ladne czy nie
|
|
Re: Rezolucja PE znieważa Polskę i Ordo Iuris. Będzie pozew przeciwko Unii Europejskiej |
Lomza city hehe
|
|
Dokładnie, masz rację.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ostatnio było tak samo w inspektoracie weterynarii, pseudo Casting a potem wyniki publikują na stronie po godzinie 19 hehe jestem ciekaw gdzie była impreza:) bo nie wydaje mi się żeby któryś urząd zastał bym czynny po 16.30.. Bo ma się żyć lepiej WSZYSTKIM!!! Kolegom:P
|
|
MiYu! Za sprzedaż nierasowego psa nic nie grozi, więc nie mąć ludziom w głowach. Wcześniejszy cytat pochodzi z tego artykułu: http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120104/CZTERYLAPY01/598607747 MiYu, nie widzisz sensu płacenia za kundelka. A ja nie widzę sensu przepłacania za papier, że pies jest w 100% rasowy. Z papierem, czy bez, westie będzie miał podobny zestaw cech. Ma być kumplem, a nie medalistą.
|
|
http://powiatlomzynski.pl/bip/index.php?wiad=3887[url/]
|
|
to co stoi na przeszkodzie nabyc rower nawet uzywany zawsze tanie niz nowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |