niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szwajcaria nie będzie szczepić swoich obywateli, nie kupuje szczepionek.

Autor: jantar5555 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 17-09-12 20:09

No dobrze, a gdzie jest w takich skandalicznych sytuacjach dyrekcja!? Ten urząd musi być, ale nie może funkcjonować na takich zasadach. Jedyne wyjście - zmienić dyrekcję i rozgonić to całe towarzystwo - składające się właściwie z członków dwóch rodzin

tam pracuje taka pani Dorotka - jako doradca zawodowy..:D A jakim cudem to nie mam pojęcia, naprawdę.....:D:D:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szwajcaria nie będzie szczepić swoich obywateli, nie kupuje szczepionek.

A mi ti zwisa i powiewa jakim autem jeździ prezydent.. w końcu to PREZYDENT jest, więc przestańcie się czepiać...a tak wogóle to spoko ludzik :)

Współczuje wam ludzie szukacie już pracy w najgorszych miejscach jakie są możliwe na komendzie!
Jak twoja matka z ojcem wyjdzie protestować bo nie dostaną nic na emeryturę, to dostaną wpierdol od sowich synów i córek i ich cudownych pisarskich, dziarskich znajomych co to po 3 tys zarabiają. Jednak to prawda że coraz więcej dziewczyn puszcza sie za kasę powodzenia w obejmowaniu nowych stanowisk, dobrze pracujcie dupą żeby spod niej nie zabrali wam stołka.

WSTYD, ŻĘ ŻYJEMY W TAKICH CZASACH

Syn Ubowca z Synem Hitlerowca krzyczą ZDRAJCA na Syna Akowca!!

...się porobziło!już i samolotem lecąc,trzeba uważać,coby jakiegoś jegomościa nie potrącić.wszędzie ich pełno!czas coś z tym zrobzić!NA MURY!!!

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ja też nie raz jeździłam rowerem - widząc ze ktoś idzie trasą dla rowerzystów lub niechcaco na nia wszedł to poprostu mijałam z drugiej str. Nikomu korona z tego powodu z głowy nie spadła...jadąc natomiast samochodem piesi "na cha.ma" włażą na pasy mimo że widzą jak np jedzie sznur samochodów..w nosie mają że narażają swoje życie..

a jeżeli ja chowam małego np.szczeniaczka w domu i chcę go sprzedać?nie rozmnażam go,ani też nie prowadzę chodowli.poprostu go chowam.czyli mój dom jest miejscem chowu ów zwierzęcia więc mogę go odsprzedać w domu?czy zrobię to wbrew ustawie?

też uważam że powinien być podział na kilka tematów, a nie tylko polityka i forum ogólne

Jak ktos jest problemowy, to wszedzie znajdzie problem.

Tym seatem jezdzi dziewczyna

no to mogę sprzedać tego np.szczeniaczka,skoro już go mam(np.dostałem w prezencie)?przecież nie posiadam suki i jej nie rozmnażam,a miejscem chowu jest własny dom.zgodnie z ustawą,nie chcę go sprzedawać poza miejscem chowu.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org