Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Narzekacie na PIS, ale to lewica żąda przymusu szczepień. |
Co tu dalej dyskutowac, niech kazdy jezdzi do swoich gazowników a kazdy sie pozna :) a i wkurw.... mnie to ze własciciele swoich zakładów pisza ze to odrazu konkurencja, jaka kur... konkurencja! Gdzies mam konkurencje, tylko jak chlopak chcial pomocy to mu zdałem relacje z przeszlosci. I prosilbym SYLA12141214 zebys odezwal sie za jakis czas i napisal gdzie zalozyles gaz. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Narzekacie na PIS, ale to lewica żąda przymusu szczepień. |
Tam się przejdź z rodzicami i porozmawiaj. Tam chyba też prawnik jakiś ma dyżur? http://www.oik.lomza.pl/
|
|
Przede wszystkim ureguluj sytuację prawną dziecka o ile jeszcze jej byś nie miała.... razem z rodzicami wystąp do sądu o przyznanie im opieki kuratorskiej nad dzieckiem dopóki nie będziesz pełnoletnia..... a przy okazji wystąp o alimenty od ojca dziecka... arus 77 nic nie dasz rady zrobić!!!!
|
|
ewelajna a czy musi byc jakis powod do ubrania sie w krotka spodnice ledwo duuupe zakrywajaca?ja lubie sie tak ubrac bez okazji i moj maz w pelni to popiera...a co do pieszych wlazacych pod rower albo samochod zgodze sie..czasem niemozliwe jest wyhamowac ale hrabiostwo mysli ze im kary nie groza...a jednak tak..niechby poczytali sobie kodeks drogowy wiesniaki facmen
|
|
Akurat o tym OSK nie myślałem, ale można w Łomży znaleźć więcej ośrodków gdzie stawka za kategorię B jest około 900zł. WORD jako pomoc dla przyszłych egzaminowanych na swoich stronach powinien pokazywać statystykę, które OSK jakie mają wyniki. To wielu z nich ułatwioby decyzję. Nie marnowaliby kasy w szkołach z zdawalnością, gdzie na 10 za 1 razem zdaje 2. Jak znajdę czas, to może założe tamat, gdzie wkleję z ubiegłych lat taką statystykę, bo była chyba na stronie Współczesnej.
|
|
Może inni tez są dobrzy, nie wiem, ale widziałem niedawno jak się sprawuje ten Krzysztof vel Chris i powiem, że rzeczywiście zaimponował mi tym, co i z jaka klasą robi. Okreslę to krótko: Jest świetny.
|
|
w krajach skandynawskich premier przyjeżdża rowerem do pracy, ale w polsce to by nie przeszło ale to wina tylko i wyłącznie ludzi
|
|
Czy wie ktoś gdzie można znaleźć za darmo psychotesty do policji ? Kiedyś widziałam tutaj jakieś ,ale nie skopiowałam ich i teraz żałuję . Mam nadzieję ,że uda mi się jeszcze je odzyskać :D
|
|
Siema Ja mam kolegę co robi takie rzeczy z tego co wiem to ma sprzęt do synchronizacji itd. Jak chcesz to podaj mi swój e mail na priv to cię z nim skontaktuje.
|
|
zakochalas sie pewnie
|
|
Nic dodac, nic ujac ;) Tzn dodalbym jeszcze: Wszyscy narzekają na innych, nie widząc jak się sami zachowują ;)
|
|
No niekoniecznie, ale mam do niego romans:-) nie cierpiący zwłoki.
|
|
Pytania, które są w bazie MSa są losowo dobierane zależnie jak odpowiadasz i dość często zmieniane, więc te co zapewne były tylko jakiś czasu temu to tylko kilkanaście % się może pokrywać, więc nic nie straciłaś - powodzenia :)
|
|
Współczuje wam ludzie szukacie już pracy w najgorszych miejscach jakie są możliwe na komendzie! Jak twoja matka z ojcem wyjdzie protestować bo nie dostaną nic na emeryturę, to dostaną wpierdol od sowich synów i córek i ich cudownych pisarskich, dziarskich znajomych co to po 3 tys zarabiają. WSTYD, ŻĘ ŻYJEMY W TAKICH CZASACH Syn Ubowca z Synem Hitlerowca krzyczą ZDRAJCA na Syna Akowca!!
|
|
Jak idę z dwuletnim dzieckiem to ciągle mu sie zdarza wejść na drogę dla rowerzystów - ciężko dwulatkowi wytłumaczyć mimo usilnych staran....i co nie raz nadjedzie jakiś oburzony rowerzysta z wyrazem twarzy że jak my śmiemy wchodzić na trasę oznaczoną dla rowerzystów :D Usówam się na bok żeby przejechał trasą dla pieszych ale on czeka bo on musi koniecznie tą trasą wyznaczoną dla niego...Śmieszy mnie to... Rowerzyści wyluzujcie trochę ! :D
|
|
>>>> "Jak idę z dwuletnim dzieckiem to ciągle mu sie zdarza wejść na drogę dla rowerzystów - ciężko dwulatkowi wytłumaczyć mimo usilnych staran....i co nie raz nadjedzie jakiś oburzony rowerzysta z wyrazem twarzy że jak my śmiemy wchodzić na trasę oznaczoną dla rowerzystów :D Usówam się na bok żeby przejechał trasą dla pieszych ale on czeka bo on musi koniecznie tą trasą wyznaczoną dla niego...Śmieszy mnie to... Rowerzyści wyluzujcie trochę ! :D" - a rowerzysci maja takie miny, bo niektorzy piesi patrza sie na nich takim samym wzrokiem :D Grunt to przenosic frustracje z innych ludzi na tych bogu ducha winnych... ;)
|
|
Nie koniecznie),ja nie otwieram,a tylko sprobuje zbadac popyt.)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |