poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marszałek Sejmu pisze do Holendrów. Jest \"zdumiona i rozczarowana\"

Autor: Biernaczento (---.internetia.net.pl)
Data: 17-09-12 21:28

Forum pomyliłaś
http://forump --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie udzielaj się!!!!!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marszałek Sejmu pisze do Holendrów. Jest \\\"zdumiona i rozczarowana\\\"

Dziękuje za rady :/ Kiedy miałam wizyte u ginekolog to powiedziałam ze jak biore ten femibion to po wzięciu tabletki mam straszna bóle głowy i zawroty aż łzy same cisneły się do oczu z bółu i cała paczka leży więc powiedziała żebym brała Prenatal po którym mam to samo a nawet po wzieciu tabletki po 10-15 minutach ją zwracam i wtedy jest lżej .
Nastepna wizyte mam za 2 tyg i niewiem czy brać te leki i sie męczyć ...

Jedni piesi ida cala szerokoscia, inni piesi maja pretensje do rowerzystow ze nie trzymaja swojej szerokosci. Życie wsrod ludzi latwe nie jest i trzeba sie chyba z tym pogodzic :D

rewolwer, ze stronki sejmu:

http://www.boz.org.pl/prawo/110916_uoz_uoz.pdf

Art.10a

Przepisy są ważne od stycznia 2012, było o nich już głośno w internecie, telewizji oraz radiu, jak i na naszym forum (a także innych). Wiele osób zostało już ukaranych za rozmnażanie psów kotów (szkoda tylko, że nie wliczono też fretek).

facmen

milo mi, jestem mjeciu ;)

Mogą zabrać prawa do dziecka ponieważ Jesteś nie pełnoletnia. Rodzice mogą przed sądem przedstawić np;dowody że nie umiesz zajmować się dzieckiem a takie rzeczy jest łatwo udowodnić.Odebrać prawa rodzicom będzie trudno.Na pewno rodzice dostają kase za dziecko.Musisz mieć swoje środki utrzymania i udowodnić że Możesz sama wychowywać dziecko.Możesz również iść do prasy.

Samochód służbowy nie jest własnością prezydenta więc przestańcie pieprzyc farmazony. Zresztą nie jest to specjalny luksus. Mentalne kmioty nie krytykowaliby tego, gdyby to był prezydent z "ich nadania". Prezydent miasta ma prawo do służbowego samochodu (zwykli dyrektorzy też takie mają).
Nie ma tu żadnego przestępstwa ani nadużycia i tyle.

Chętnych do zakupu szczeniaka Owczarka Niemieckiego z rodowodem ZKwP zapraszam do hodowli www.zujsciapisy.pl

macie wy problemy ja pitule haha

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org