Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prędzej pozbędziemy się PiSu, niż Polska wyjdzie z Unii. Polacy są Europejczykami! |
A TO NIE ZA WCZEŚNIE ??? HMMM TOĆ TO ZA PÓŁ ROKU facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prędzej pozbędziemy się PiSu, niż Polska wyjdzie z Unii. Polacy są Europejczykami! |
To może sam wystartuj... facmen
|
|
Re: Prędzej pozbędziemy się PiSu, niż Polska wyjdzie z Unii. Polacy są Europejczykami! |
Co zrobisz Karolinko, jeśli w Łomży niestety dużo jest takich miłych osób. nie wiem czy jest w Łomży w wordzie samochód z automatem, a co do kierowców to ja znam osobiście bardzo dużo osób poruszających się na wózkach a są bardzo dobrymi kierowcami samochodów, oczywiście prztstosowanych. Mało tego, nawet jeżdżą osoby z tetraplegia nie chce mi się tłumaczyć co to jest, więc panie zauroczony wygoogluj sobie.
|
|
Jula sama ma zbyt małe doświadczenie muzyczne i w pracy trenerskiej powinna skorzystać z pomocy bardziej doświadczonych osób , wtedy zespół z Łomży może okazać się lepszy od zespołu Kozidrak . Głosowałem na Julę , bo jakby nie było jest to osoba , która robi reklamę naszej zapyziałej mieścinie.
|
|
Zwykle czeka się od kilku dni do 2 tyg, ale czasami dzwonią po miesiącu:)
|
|
kukulka hehhehe....... dzieki o czymś mi przypomniałeś:)))) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=III3G1egUcU
|
|
popieram Cię , masz rację kukułka
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=bxV-OOIamyk
|
|
ludzie pamiętajcie jedną bardzo ważną rzecz otóż to media kreują rzeczywistość !!!
|
|
robiłem im kiedyś stronę www - aktualnie nie opłacona domena.. :( Mieli b. dużo realizacji w Polsce i za granicą.. Jak zadzwonisz to pokażą Ci swoje domy i lokalizacje, porozmawiasz z właścicielami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |