Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd zamówił zabójczą szczepionkę. |
ma moze ktoś sprzedac ładowarke do LG GD510?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd zamówił zabójczą szczepionkę. |
Nie pamiętam nazwy firmy, ale Panowie maja na prawdę duże doświadczenie w budowie domów szkieletowych za granicą i zjedli na tym zęby: 1. 691 368 430 2. 507 150 432
|
|
aniołku, każda standardowa pasuje do twojego LG http://www.electrogsm.pl/product/Ladowarka-LG-GT500-GT505-GD510-Micro-USB-Oryginalna/?id=334 na mikro USB. Nawet ta od Nokii. rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli mówi się o zwykłym zasiedzeniu, a nie nabyciu działki poprzez kupno, to bardzo wątpliwa jest własność. Tamtędy pójdzie droga - dla doba ogółu. I po co ten lament?
|
|
haha
|
|
Jeszcze dodam...ja nie przegrałam sprawy !!! Kilkakrotnie wnosiłam,ze niczego nie popełniłam,bo ewentualnie musieliby mieć zarzuty wobec rodziców lub brata, który zarządzał wszystkim i to za jego "rządów" zadziały się istne cuda...,ze nie ma podstaw do zaskarżania mnie za nie dokonanie przypisywanych mi czynów itp. i co? i nic! Sprawa wniesiona jest o to, ze "postawiłam!!!murek "na drodze"- wartość przedmiotu sporu :PIĘĆDZIESIĄT ZŁOTYCH"-....za te pięćdziesiąt złotych mam zdemontować wszystko na podwórzu, płot, bramę ,no w s z y s t k o.Runą zabudowania pod wykopami kanałów na sieci wodociągowe, sanitarne itp.(wykopywano ich niżej w tej samej linii po kilka). Jeszcze inne, bardzo, bardzo ważne moje wnioski nie zostały uwzględnione Nie uczestniczyłam w sprawie! Stąd mówi się o wygranej! a ja oszczędziłam sobie przeżyć. Wartość określona na 50 tł. spowodowała,ze w drugiej instancji ......nie muszę korzystać z żadnego środka lokomocji....sprawa odbędzie się również w Łomży a nie w województwie. 0
|
|
Szczyt debilizmu to wypisywanie takich "mądrości" przy nieznajomości tematu.
|
|
Jaki lament? Jaka wątpliwa własność? No i stało się proste, powinnam dla dobra ogółu dać się oskalpować radośnie i optymistycznie... albo zacząć znowu się dorabiać na nowo.Zacznę chyba od fundamentu , na drutach czy szydełku.!
|
|
sprzedam płyty za niedrogo , mało używane CD i DVD .... dziś promocja za jednego pln . Kasia..
|
|
Zapewne będzie zakaz sprzedaży psa bez rodowodu JAKO RASOWEGO. Mi nie przeszkadza brak papierów, pies bez kwitu jest równie fajny, jak ostemplowany. Koleżanko Inesko, odezwij się rfx@gazeta.pl. Pogadamy o szczegółach. Obiecuję, ze nie będę na nim jeździł ani na oklep, ani na sankach :-)
|
|
TYYYYY !!!! Autor: karolinaol (---.lomza.mm.pl) Data: 15-09-12 23:36 COŚ CI NIE PASUJE ??? Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |