Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wałęsy znaczek Matki Boskiej |
Jeśli chodzi o kino to rzeczywiśćie też totalna porażka wyglą- szkoda gadać a cena tak jak w iMaxie z conajmniej 4 razy więjszym ekranem a o nagłośnieniu nie wspomnę a jeśli chodzi o pizzę - Gdzie na zamówienie w którym miejscu? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wałęsy znaczek Matki Boskiej |
W nazwie użytkownika masz "Przemo" a to wiele mówi. ;) Albo spójrz na swój adres e-mail.. ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a pamietacie bonanzy- to takie cuda byly wozace ludzi spoza miasta do pracy w smazalmi bylam nawet, ale pamietam tylko, ze na srodku byly stoly a pamietacie pizzerie na gielczynskiej- jak pierwszy raz potem jadlam pizze w 'kapitalistycznej' pizzeri lat 90tych, to sie dziwilam, ze pieczarki takie suche leza, ciasto bylo grubei kwadratowe no i w lomzy fonntanna byla ile pamietacie w lomzy sklepow obuwniczych-bo ja tylko 3 no i pamietam, jak nieraz w kolejce w delikatesach stalam/ byla przez cala dlugosc sklepu/ pochleb, gdy w niedziele zabraklo i widzialam banany przeznaczone dla dzieci bezglutynowych, zawsze sie zastanawialam, czy beda pamietam moj pierwszy banan mial mocno czarniawa skorke no, a kto dostawal paczki zywnosciowe ze stanow-pomarancze, ktore byly owiniete kazda oddzielnie w papierek- pamietam zapach tych paczek
|
|
a pamiętacie przyjazd do Łomży uzdrowiciela Harrisa ? Tłumy nad tłumami do niego waliły :) Niestworzone historie sobie ludzie opowiadali :) Ciekawe ilu ludzi uleczył :P
|
|
dyskoteki w lomzy maja pecha, co ktos otworzy, zaraz zamyka pamietacie te dyskoteke rog pilsudskiego i alei legionow byla otwarta kilka lat temu chyba przez miesiac, a wlasciciele wlozyli niemalo kasy na adaptacje tego budynku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |