Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński zablokował antyunijną konferencję Ziobry |
Powodowana informacją Rzecznika Prezydenta z dnia 13.września br. w przedmiocie kłopotów związanych z bulwarem nadnarwiańskim jestem zmuszona wyjasnić zdecydowanie , ze nie wygradzałam starego płotu sprzed wielu lat w "działkę będącą pasem drogowym " ulicy Żydowskiej ani też nie posiadam mocy sprawczej, by przenieść samą ulicę, której resztka jeszcze się zachowała. Od zawsze ta wąska droga w tym miejscu prowadziła nad rzekę a jej przedłużenie , pięknie zachowane - z kamienia - rozniosła koparka wybierająca ziemię i szczątki wcześniejszych zabudowań . Stało się to w okresie kwiecień-czerwiec br. przy pracach archeologicznych . Oko ludzkie , to bardzo precyzyjny narząd , który wykazuje niezbicie, że dotychczasowa droga obecnie usytuowana jest po lewej stronie wyłaniającego się zarysu nowej drogi - która najzwyczajniej...."zasuwa'' ogrodami ku garażom i budynkowi mieszkalnemu , w którym mieszkam z rodziną... Nie ustawiałam też dawniej znaku drogowego przy słupie energetycznym ani nie byłam wykonawcą nowej ulicy i chodników przy ul.Rybaki , która niewątpliwie wykonana była według planu . Doprecyzowania wymaga jednak publiczna wypowiedź w kwestii wygranej sprawy sądowej, jak rozumiem - niewzruszalnej. Polecam , zamieszczony tytułem bardzo ogólnego wyjaśnienia , temat " Bulwar nad Narwią ",zamieszczony dn.14.09.br. Kobieta znad Narwi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński zablokował antyunijną konferencję Ziobry |
Zawiozę do ślubu BMW serii 7, AUDI Q7, AUDI A8 lub AUDI A6. Atrakcyjna cena. tel. 602 744 754
|
|
Korzystałem z takiej usługi - zakład tóż za "retro". Polecam! Nie polecam zakładu na ulicy Wesoła/Strojna i na Poznańskiej!
|
|
http://www.favore.pl/92683_west-highland-white-terrier-2-pieski-4-suczki-lomza-podlaskie.html ta babka hoduje chyba regularnie. Zapytaj jej.
|
|
Poszukuję skupu słoików. Czy wie ktoś,gdzie może taki być ?
|
|
Rozmawiałem z dystrybutorem piecy, podobno coraz częściej ludzie decydują się na tą instalację lub przerabiają piece olejowe na pellety. Czy ktoś przystosowywał piec olejowy na pellety ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |