Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wstrząsające porównanie !! |
Za wymianę jak kolega powyżej napisał, z wszystkimi częściami i pompą wody około 900-1000 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wstrząsające porównanie !! |
100 lat za czarnymi a popularność nie mała. NA O-ce są 2 strony. I tam ogłoszenia są dodawane od razu i właśnie admin jak coś nie tak usuwa. Rzadko się zdarza, żeby ludzie jakieś głupoty tam wstawiali.
|
|
ja jadę moje gg5492286
|
|
Witam,ma ktos moze częsci do vw passata b3/b4 w benzynie ? chodzi o tzw,, odme'',gume ktora idzie od listwy wtryskowej do filtra powietrza ,a jezeli nie ma to chociaż wie gdzie takie cos mozna dostac ,szrot itp.
|
|
Mlody Ty to masz psychike piromana-podpalasz i lubisz patrzec jak inni panikuja albo staraja sie ugasic pozar. A wiesz,ze to sie leczy w psychiatryku....?
|
|
Witam, w okolicach starego rynku od kilku dni błąka się pekińczyk. Przechodząc od filarów w stronę senatorskiej już niejednokrotnie widziałam jak potrąciłby go samochód. Chciałam go odwieźć do schroniska żeby tam poczekał ewentualnie na właściciela, ale piesek mimo tego, że jest bardzo przyjazny jest nieufny i nie mogłam go złapać. Może zna ktoś osobę której zaginął taki piesek bo szkoda byłoby żeby stała mu się krzywda
|
|
no jasne
|
|
zgadza sie !!!!!!!!!!!!!!!!!! facmen
|
|
allegro.pl np: http://allegro.pl/vending-automat-sprzedajacy-kawe-i-przekaski-torun-i2605795336.html
|
|
Masakra ...
|
|
pierdolisz krzychu jak potłuczony ;-] piliafas chooja pokazał i tyle...a pudzian trenował i są wyniki;-) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |