Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kościół Świętego POlaka musi bulić kasę |
Z tego co wiem w pojazdach egzaminacyjnych są tylko manualne skrzynie przynajmniej w łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kościół Świętego POlaka musi bulić kasę |
Skuter ma automat a do jazdy wystarczy tylko dowód:)
|
|
Jeszcze nic nie ma bo trwa rekrutacja uzupełniajaca!!! A plan bedzie pod koniec pażdziernika... Co wy tacy niecierpliwi??
|
|
oooooo widzisz, jaka z Ciebie fajna dziewczyna :) fajna stronka,
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Szukamy 2-3 osób chętnych na wyjazd samochodem osobowym na jutrzejszy mecz naszego ŁKS-u. Godzina wyjazdu do ustalenia. Zainteresowanych proszę o kontakt na forum lub na GG 8250937
|
|
Panowie z ul. Wojska Polskiego lubią jeździć na wyjazdy, zazwyczaj mają wolne miejsca, może ich weźcie :-) Przynajmniej skarb państwa na tym zaoszczędzi.
|
|
tak w ZIBI maja automat,zdajesz na tym samochodzie na ktorym jezdzisz,a teraz kupili nowy chyba nissan,polecam!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Wybacz, ale już początek twego postu zniechęca do odpowiedzi na te hmm... pytania. Lepiej przejdź się do OSK i wypytaj co i jak...
|
|
:)
|
|
Na Lipowej to mięso mielone chyba - mi zdecydowanie nie smakuje. Wolę nadal kebab na dworcu.
|
|
tak w ZIBI maja automat,zdajesz na tym samochodzie na ktorym jezdzisz,a teraz kupili nowy chyba nissan,polecam!!!!!oni maja swoja siedzibe na mazowieckiej przy tej glownej drodze ktora teraz robia
|
|
1.250 + badanie 80 + Egzamin w WORD. Szkoła sprawdzona, dobra. B.dobry Gruszfeld senior. Badania organizują w swojej siedzibie.
|
|
Katon - wielkie dzięki:) Galo - bez komentarza... tylko radzę Ci bierz przykład z ludzi inteligentnych niosących pomoc i którzy dają soją sobą jakiś przykład bo Ty raczej do takich nie należysz...
|
|
Łukasz, powodzenia w dotarciu na miejsce! Czekamy na Twoją relację z wyjazdu! Dla tych, którym los ŁKS-u jest co najmniej - bliski, zapraszam w sobotę od 16.00 tutaj: http://www.lks.lomza.pl/live/
|
|
.... mam takie jeszcze jedno spostrzeżenie - ludziom bez poczucia humoru i dystansu do siebie nie powinno się pozwolić wychowywać chomika , co dopiero dzieci ... ... no tak uważam ... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
odnośnie rekrutacji w PIW: najśmieszniejszy jest fakt, iż osoby odpowiadające za rekrutację rozpowiadają na prawo i lewo, że nie miały tak naprawdę kogo wybrać bo kandydaci nie patrzyli im prosto w oczy i przychodzili ubrani w dresach i jeansach. Będąc na tej rozmowie osobiście nie widziałam tak źle ubranych ludzi no i raczej komisja nie utrzymywała kontaktu wzrokowego, ale to już inna bajka :P
|
|
ja mam inna propozycje do rozwazenia ---------------- A MOZE ZROBIC TAKI CARBUT (SPRZEDAZ Z SAMOCHODU) jakie dzialaja w UK . W niedziele kazdy wywozi to co chce sprzedac za grosze(nie raz mozna znalezc perly!) Mysle ,ze to bylaby podwojna korzysc dla kupujacego jak i dla sprzedajacego, ALE WON !!!! HANDLARZE !!!!!!!!!!!!! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Pan Robert Karwowski tel. 500 22 40 40. Szczerze polecam, wystarczy popatrzeć na jego realizacje.
|
|
Rozumiem P@wcio, że tę firmę polecasz? Masz z nią jakieś doświadczenia? Mariusz
|
|
mjeciu gdzie mozna takie poczytać? bo zainteresowało mnie to co piszesz.
|
|
Dzień dobry wszystkim. Gdzie mogę kupić automat do kawy, przekąsek? Mam na myśli automat przemysłowy (vendingowy), taki jaki można spotkać w większych firmach, instytucjach. Na co powinienem zwrócić uwagę? Czekam na opinie osób które miały styczność z tym tematem. Za odpowiedzi "wpisz w google" serdecznie dziękuję.
|
|
Popieram! Gdyby on chociaz pracowity byl.... Albo przynajmniej trzezwy
|
|
fajne pieski, ale mało używane to nie wiem gdzie ***** ***
|
|
Jak nazywa sie ta nowa pizzeria na mazowieckiej w miejscu starej osterii ma ktos do niej jakis namiar?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |