Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Francja: Medialny „pistolet” rewolucji strzela do Polski... i Ordo Iuris [OPINIA] |
bojkot polsatu za glupie praktyki i tyle w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Francja: Medialny „pistolet” rewolucji strzela do Polski... i Ordo Iuris [OPINIA] |
Zasięg jest słaby o 30% i szwankuje sieć
|
|
Re: Francja: Medialny „pistolet” rewolucji strzela do Polski... i Ordo Iuris [OPINIA] |
dziś widziałam pieska tej rasy jak wyżej wymienione godzinkę temu pobiegł w kierunku ul pięknej właściciela pieska proszę o dokładniejsze pilnowanie pupila mało brakowało aby wpadł pod koła nie tylko mojego auta ale i innego kierowcy jeżeli ktoś go szuka to podałam namiary miej więcej w którym rejonie go szukać
|
|
Maja w nis :):) urbi et orbi !
|
|
Kropek jest u mnie :)
|
|
Witam, czy ktos jedzie do Gdanska w poniedziałek popołudniu i ma jedno wolne miejsce. Prosze o kontakt madzia898@buziaczek.pl urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |