Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...padło już co najmniej 400 księży |
Nie szukam winnych, głupio że tak wyszło ale na integrację będzie jeszcze nie jedna okazja :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...padło już co najmniej 400 księży |
ŻAL za d**** Was ściska!?!?!?Pomyślcie logicznie!!!Czy Wy będąc na ich stanowiskach nie robilibyście takich samych układów...znajomi,rodzina itd!?!?!?Zakład!?Przegrywacie wszystko i po co tu użalać się!?ŻAL...Ps.Nie jestem powiązana w żadne układy polityczne,żyję swoim życiem i mnie to wisi kto komu i gdzie!!!!
|
|
Misia, tu nikomu nic nie ściska, ale chodzi o naświetlenie sytuacji jak najbardziej obrazowo, a kogo to boli to już inni ocenią, bo Ciebie chyba bardzo:)
|
|
Agatka nic już nie napisze i nie powiem. Bo myślałem że.. szkoda.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
80 zł. i nic Cię nie interesuje
|
|
Kilka lat temu były skupy teraz wywala się po rowach bo taniej jest wyprodukować nowe szkło niż użyć ponownie te same.Ekologicznie,gdzie są z ochrony środowiska.
|
|
wedlug mnie ten klip http://www.youtube.com/watch?v=t5d1hmET3hQ&feature=g-vrec zrobil wieksza reklame dla lomzy nizeli super wyjazdy nastawione na super kontrakty dla lomzy wymyslone przez naszych rzadzacych
|
|
Ja polecam Rustoal z Zawad - znam ich prace pod kątem domu z drewna - o jaki Ci dokładnie chodzi nie wiem - cenowo mogą wypaść gorzej niz inni chociaz nie wiem ale, zero problemów wszystko w terminie na świetnych materiałach,kasa platna po odbiorze poszczegolnych etapów. Mija 2 rok i z domem nic się nie dzieje. No i najważniejsze nie zawracaja inwestorowi pierdołami głowy podczas budowy. Milton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |