Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Książka pod choinkę jak znalazł. |
A moze zamiast do Egiptu popros kolege zeby Cie palnal w lep ?Takich jak Ty powinno sie wiazac w lesie dla pokarm dla lisow..widac ku...jakie masz sumienie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Książka pod choinkę jak znalazł. |
Chyba salon w centrum Łomzy w bylym Jantarze ma niezle ceny i bardzo mila obsluga..polecam
|
|
Witam. czy był ktoś z was na MS dn. 10.09 o 7.30 w OPP Białystok? Jak wrażenia? Jakie są obyczaje odnośnie czasu w jakim dają odpowiedz? Kurcze te czekanie na wynik....
|
|
:-))) lubisz obserwować i donosić heheh taki zawód co?
|
|
Aż uśmiechnęłam się do monitora po przeczytaniu Waszych postów chłopaki :) Czyli jednak jest nadzieja na Panów, którzy jeszcze myślą o kobietach w odpowiednich kategoriach :) ehhhh....jak miło :) CXRSa1 fakt, że patrze na Panów przez taki a nie inny pryzmat. Wiem, że to błąd bo może się wydawać, że tym samym przekreślam WSZYSTKICH- łącznie z tymi, którzy zasługują na wszystko co najlepsze. Ale nie jest tak- po prostu trudniej mi zaufać i przekonać się do tego, że jeszcze warto dla kogoś poświęcić kawał swojego cennego czasu, uczuć itd...
|
|
młody wykrz. i bardzo głupi;( Kasia..
|
|
gdzie mozna kupic sadzonki truskawek za info dziekuje Kasia..
|
|
Do CBA zgloscie
|
|
a po kiego grzyba pałką w łapę?dumasz,że drugieraz nie wróci jak będzie kulawy? jak Masz coś zrobić,Zrób to dobrze.Osobiście to bym wcale nic nie robił,bom leniwy. Kasia..
|
|
mowisz newolniku ze ta gruba cięciwa do drzewa zda egzamin?
|
|
jesli byles w borach tucholskich mogłes go widzeiec ps. wyuczyłem sztuczek
|
|
- tłumacz monty phytonow i innych angielskich humorów nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja niestety nie. :) Kasia..
|
|
Piknik? Ja tam wolę na łonie natury. Koncert jakiś to i owszem.
|
|
ZMIEŃ NICK NA MŁODY ********
|
|
Niestety przepisy są takie a nie inne. Mogę Ci powiedzieć jak jest ze stypendium socjalnym dla studentów. Pragi są ustalane w zależności od miasta bądź uczelni (nie jestem pewien). Wystarczy że przekroczy się próg o 1zł i ze stypendium socjalnego nici. Jednak jeśli przekroczenie jest niewielkie (tak jak piszesz o 15zł) można ubiegać się o jednorazową pomoc finansową. Przy wyliczaniu dochodu na jedną osobę brane są pod uwagę zarobki na etacie, zleceniu itp. (wszystko to co masz na zaświadczeniu o dochodach z Urzędu Skarbowego) oraz tak jak napisał/a Akkka posiadane grunty rolne. Każdy hektar posiadanych gruntów rolnych przelicza odpowiednio i dolicza do dochodu. Jednak nie jest to miarodajne stąd dzieci rolników są zawsze w lepszej pozycji jeśli chodzi o stypendia socjalne. Co do wysokości samego stypendium socjalnego to też nie wiem czy wiesz ale jeśli masz dochód na osobę mniejszy o kilka zł od progu to dostaniesz tylko kilka zł stypendium socjalnego. Ja na studiach mając dochód o ok 10zł niższy, od progu na który trzeba było się załapać żeby dostać stypendium, dostawałem ok. 350zł stypendium. Rok później przekroczyłem próg o 20zł i nie dostałem już nic :/
|
|
Jedni rolnicy są w naprawdę dobrej sytuacji finansowej, a jeśli chodzi o stypendia dla dzieci to dostają takie same kwoty jak ci, którzy naprawdę tego potrzebują... A mam właśnie pytanie o stypendium socjalne dla studentów... Gdzie i kiedy składa się taki wniosek w PWSiP? rudy błazen z druhem
|
|
Sam kiedyś prostowałem swoje felgi w Ostrołęce. Mogę ich polecić - dobrze mi zrobili. Wiem, że wykonują też jakieś większe naprawy.
|
|
Poruszam ten temat gdyż nie jednemu jest obce jak to w firmie dbają o pracownika, otóż tak!!!Pracownicy którzy pracują w Kaufland są traktowane jak zł....jki , w czasie pracy nie mogą ze sobą rozmawiać( gdyż pan, pani kierownik wprowadził ciszę nocną hehe)a na dodatek każdemu sprawdzają zawartość swojej osobistej torebki he!!!!! To Paranoja co dzieje się w łomżyńskim Kauflandzie!!!! Co myślicie na ten temat??
|
|
nie wiem skąd Ty takie info masz ale ja nic takiego nie zauważyłem, codziennie tam robię zakupy i jakoś widzę smajle na twarzach pracownic Kasia..
|
|
stado porzuca rower marudy na rzecz czarnulki :D czarnulka zapraszasz ale pacze ze z miejscem lipa :D
|
|
hahahaa oj tam coś się wymyśli :D hahaha
|
|
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.mistrzowieimprez.pl/oferta/images/full/rower_6_cio_osobowy.jpg&imgrefurl=http://www.mistrzowieimprez.pl/oferta.php?cat%3Dmotoryzacja&h=600&w=800&sz=194&tbnid=d07_9L1E-GDMnM:&tbnh=90&tbnw=120&zoom=1&usg=__WWbE8Ctk7oLIu_7p5u69Y6XfNAg=&docid=apOzwCyR-H4MvM&sa=X&ei=o3dPUN-bIsaxtAbE94CABQ&ved=0CCYQ9QEwAQ&dur=372 taki rower mam o !:) haha zyc nie umierac moim zdaniem
|
|
Hahahahahahahahaha dusze sie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |