Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patrioci bronili Wizny |
hooltay czesto bywasz ? Kiedy mozna by rozegrac partyjke :P jak nie jestes za dobry :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patrioci bronili Wizny |
ale piosenka bardzo fajna ! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Rząd do tego namawia. - Gminy za rzadko decydują się na zatrzymanie prawa jazdy. A jest to zadziwiająco skuteczny sposób. Dwie trzecie tych, którym zatrzymano dokument, zaczyna spłacać alimenty - mówi Kluzik-Rostkowska. Zdaniem rządu samorządom powinno zależeć na jak największych wpływach zaległych alimentów, bo połowa odzyskanej kwoty zostaje w gminie. Widać, że jednak pomaga w ściąganiu zaległości. Wart rozpowszechnienia na szerszą skalę. Czy aby oponenci, sami nie mieli takich zaległości? Pozdrowienia.
|
|
Autor: wyjazd (---.elomza.pl) Data: 07-03-06 15:38 cyt: "no i otwarty jest na cale szczescie od 13" A dlaczego to takie szczęście - możesz wytłumaczyć ??
|
|
Info do ja i hooltay po 1. napisałem "o ile pamiętam" :) po 2. zapytajcie w pubie ile kosztowała [promocja] podczas otwarcia po 3. byłem - widzialem. po 4. szału nie robi
|
|
Nie wszyscy płacimy. Ja tam takiego programu nie mam i stąd p. W. na mnie nie oddziaływuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |