sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Giertych: apel do Busha o zniesienie wiz

Pewnie chodzi o 67 Kbajtów/s czyli ok 600 kbitów/s mniej więcej czyli dobrze ale nie najlepiej. I tak sieci osiedlowe są tańsze a transfery o wiele wyższe, oczywiście zalezy to także od serwera z którego ciągniemy. Np w Infolanie mam transfery rzędu ok 180 KBajtów/s z w miarę serwera a koszt 49 zł/mies , wystarczy przeliczyć

Grzesiek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Giertych: apel do Busha o zniesienie wiz

konczylam tę szkołę i jestem z niej zadowolona; nigdy nie chodzilam na zadne korki a jestem na renomowanej uczelni i dostalam sie tam bez żadnych problemów; a jeśli chodzi o Pana Dyrektora to bardzo dobry człowiek który dba o swoją szkołę i uczniów;

Tiger:
na nikogo nie napisałem "błazen", "kretyn" itp.... więc poczytaj uważnie bo mogę zaraz Ci tu podrzucić parę artykułów z samej Konstytucji RP nie mówiąc o Kodeksie Karnym i Kodeksie Cywilnym. Więc się zastanów co piszesz.

oh sabat........ drzewa nie zostaly wyciete pod parkingi tylko z tego co mi wiadomo korzenie drzew zagrazaly ulicy i kanalizacji.... dlatego tez zostaly wyciete drzewa takze na podwyzszeniu pod szkola... a jak wiadomo tam parkingi bylyby trudne do zbudowania ze wzgledu na owe podwyzszenie i jego rozmiar..... fakt ze wyciete dzrzewa dodawaly uroku ulicy Bernatowicza a szczegolnie jesienia wygladalo to niesamowicie.. ale coz..... na szczescie zostalo choc jedno drzewko (i nie dlatego zeby elity mogly sie chwalic jednynym drzewem na ul. Bernatowicza ale dlatego bo akurat gatunek tego drzewa jest chroniony :)))

Qufer

Zbliża sie okres zimowy, zamiera rekreacyjny ruch na terenach nadrzecznych. Korzystać z tych terenów będa tylko nieliczni spacerowicze. Jest to jednak dobry czas, aby spokojnie, bez powodującego błędne działania pośpiechu przygotować koncepcję /wybór koncepcji z konkursu/ zagospodarowania terenu. Ewentualnie poszukać i podjąć działania w celu pozyskania sprzymierzeńców finansowych /fundusze europejskie, ekologiczne i inne/ oraz przygotować na wiosnę działania, które można by zacząć realizować etapowo przy pomocy mniejszych środków w ramach całościowego planu. Mam cały czas nadzieję, że głos naszych wybrańców do samorządu o oddaleniu w czasie przygotowania koncepcji zagospodarowania terenu przyniesie lepsze rozwiązania, a osoby deklarujące realizację tego zagadnienia w swoich obietnicach przedwyborczych po osiągnięciu stanowisk i miejsc w radzie o tym nie zapomniały.

Z zyczeniami sukcesu.
Czesław Rybicki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org