Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie chcą w pandemii dać pieniędzy pielęgniarkom i ratownikom? Wolą dać je sobie? |
CHYBA JEST OK. NIC WIĘCEJ NARAZIE NIE WIEM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie chcą w pandemii dać pieniędzy pielęgniarkom i ratownikom? Wolą dać je sobie? |
całkiem fajne enduro... :] choć osobiście wole bardziej masywniejsze motóry :) hehe
|
|
Re: Nie chcą w pandemii dać pieniędzy pielęgniarkom i ratownikom? Wolą dać je sobie? |
O słodka naiwności:) Zapewne naprawicie sytuację gromkimi okrzykami o nepotyzmie panującym w instytucjach publicznych w Łomży. Zwłaszcza, kiedy owe okrzyki wpisywane są na tym "szlachetnym" forum. Zaglądam tu i czasem piszę, bo fascynuje mnie momentami naiwność i bezmyślność niektórych autorów:) Taki tam... lokalny folklor. Popieram opcję z prokuraturą! Z pewnością zajmie się sprawą aktualnej rekrutacji w łomżyńskim starostwie :)))))) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:) facmen
|
|
niestety moje 2 kółka odmówiły posłuszeństwa i są w naprawię jedyne czym mogę teraz polatać to rower :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chciała bys chciała :) Tylko pewnie sie boisz:)
|
|
Dokładnie;-)))Bo rózga może wylądować na Twoim tyłku!
|
|
Omania !!!!!!!!!!!!!!! To ja mam być wychowawcą :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
..no mnie rózga matki też nie , a zupa szkolna nie raz i nie dwa do kibla pogoniła ... :-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |