Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ten wywiad jest żałosny!! |
Masakra---co wy do wuja wafla tutaj wypisujecie?? szukają dziecka---RO-ZU-MIE--CIE ???--DZIECKA TUMANY,A WASZE ZDANIE NIKOMU TUTAJ NIE JEST POTRZEBNE.WYPOWIADAJĄ SIĘ TACY,CO ICH NIE MAJĄ I NIE WIEDZĄ,CO CZUJE MATKA,JAK DZIECKO SIĘ SPÓŹNIA KILKA MIN.DO DOMU,A NIE MOWA JAK DO NIEGO NIE WRACA !!!--- KOŁTUNERIA NA MAXA !! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ten wywiad jest żałosny!! |
developmentlomza@wp.pl zapraszam do rozmowy na maila :)
|
|
Dziekuje za informacje, jeszcze chcialem zapytac ile bedzie wynosila cena treningow za miesiac. pozdrawiam.
|
|
byłoby miło, gdyby dziennikarze z 4lomza zajęli się tematem. Ładnie wychodzi im patrzenie na ręce prezydentowi miasta, może i Staroście mogliby popatrzeć.
|
|
Pakero jak takiś rozsądniak to po co się pytasz o prędkości?a potem prędkości za małe. Akurat przy moim wypadku nie można tego nazwać niedostosowaniem prędkości do warunków panujących,pogoda była dobra,teren niezabudowany,więc 90 spokojnie się leciało ale nie chciałbym wiedzieć co by było przy 120 lub więcej,przy wbięgnącym zwierzaku w ułamku sekundy pod koło nie ma nawet reakcji żeby mrugnąć okiem.
|
|
w rynku wtórnym,zapomniałam dodać, przepraszam
|
|
Ja polecam kolegę który ma warsztat stolarski w Elżbiecinie,niedawno otworzony więc ceny na pewno konkurencyjne a doświadczenie mają już koło 20 lat i po szkole drzewnej w łomży także z tym nie ma problemu, robią w płycie,drewnie.tel 693426229
|
|
To w niedziele i ja bym może pojechał, las giełczyński znam więc można tam pojechać.
|
|
Dziękuję za sugestie :) A swoją drogą myślałam, że stara gwardia już się wykruszyła, a tu masz... Wygląda na to, że Państwo ustawicznie rozpoczynacie dzień od wizyty na forum, i to od tylu już lat! Imponujące! :D Pozdrawiam "nieśmiertelnych" forumowiczów Kasia..
|
|
No właśnie, jest w tym mieście wielu młodych, zdolnych i wykształconych ludzi, którzy marnują tu swój potencjał tylko dlatego, że nie mają odpowiednich znajomości. Z funkcjonującego na naszym rynku pracy "systemu" zatrudniania pracowników (urzędników) wynika niestety dość powszechny brak kompetencji, zauważalny wtedy kiedy przychodzimy do urzędu, banku, czy choćby zwykłego sklepu zadając kłopotliwe pytania, na które nikt nie zna odpowiedzi. A już szczytem bezczelności jest obciążanie klienta konsekwencjami za własne błędy, brak wiedzy i wymaganych kwalifikacji. Pusty śmiech mnie ogarnia kiedy słyszę reklamy, np. o "wyższej kulturze bankowości"!
|
|
oczywiscie ze tak..jak wiadomo powszechnie kazdy wychowuje dziecko najlepiej jak potrafi na dobrego tolerancyjnego i szczesliwego czlowieka..niestety okres dojrzewania i buntu u dzieci jest nie do ominiecia no chyba ze zamknie sie je na kilka miesiecy lub lat pod kluczem co jest chore... poza tym ja sie zastanawiam czy te wszystkie madre polglowki byly takie swiete w tym wieku...ja nie..w wieku 16 lat jezdzilam ze znajomymi po dyskotekach zabawach i na wypady na mazury i napewno nie krytykuje innych rodzicow..sama bym puscila ze znajomymi swoja corke lub syna na dyskoteke w tym wieku..to nic zlego..to mlodziez musi sie wyszalec a zakazy i nakazy nieustanne to blad bo i tak zrobia co zamierzaja.. a tu niestety byl tylko pech i teraz tylko wspolczucie dla rodziny i rodzicow ze taka tragedia sie stala ze dziecko zaginelo..no ale poczekajmy na wypowiedzi najmadrzejszych rudy błazen z druhem
|
|
ja też w tym wieku jeżdziłam na dyskoteki,ale zawsze pilnowałam się osób z którymi byłam i jakoś nic mi się nie stało.Zakazany owoc lepiej smakuje,wiec jak sie czegos zabrania to dzieci i tak to zrobia
|
|
VII. Informacje dodatkowe: Aplikacje, które wpłyną do Starostwa po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane. Otwarcie ofert nastąpi w Starostwie Powiatowym w Łomży w dniu 14 września 2012 roku o godz. 10.00. Więc poczekamy na otwarcie ofert;)
|
|
Panda bez urazy, ale jeżeli jesteś poważnie zainteresowana to nie pytaj się tu ciągle czy myślicie to czy myślicie tamto. Nikt poważny nie poda Tobie tu konkretów, ani nie będzie wróżył z fusów. Rozmawiaj z konkretnymi ludźmi. Dostałaś maila. Telefon też podejrzewam, że znajdziesz bez problemu, więc do dzieła.
|
|
;) ja tam Forresta Gumpa polecę
|
|
Temat jest dosyć śmieszny - chyba nie będziesz wychowywać dziecka w oparciu o rady z forum??
|
|
Rzeczywiście paskudna sprawa, każdy wie jak jest, ale nic zrobić nie da, dowodów nie ma, a oszczerstw rzucać nie można. Nawet gdyby 4lomza się tym zajęło, nic by to nie dało - walka z wiatrakami, tak jest w całym kraju, ale w mniejszych miastach bardziej to widać, bo ten zna tego, powie co i jak i się wieść niesie. Właściwie to my jako mieszkańcy jesteśmy bezradni. Smutne, ale prawdziwe
|
|
Tak i jestem jej zwolennikiem, ale zależy od kogo. Mam dostawcę z jednego źródła , i smak bez zmian. Nie polecam Kurpiowskiego, gościu się zepsuł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |