Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Syn zasłużonego działacza PZPR i uczeń sędziego Kryże wyprowadzi Polskę z Unii? |
ten gaz to tlenek azotu,nie zneczula tylko wytłumia ból,działa też podswiadomie,bo skupiasz sie na oddechu,i tak nie masz czasu na panike,ja bylam zadowolona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Syn zasłużonego działacza PZPR i uczeń sędziego Kryże wyprowadzi Polskę z Unii? |
Niewiem czy na podstawie jednej opinii mozna czegoś konkretnego sie dowiedzieć i juz być pewnym??????? Ja np nie zachwalam tej Pani, robiła mi fryzurę na BARDZO ważną okazję i ... totalna masakra. Jesli masz długie włosy to odrazu odradzam. Ostatnio byłam w Laurze w Piątnicy i fryzurka suuuuper, tam wiedzą co zrobić z długich włosów aby sie trzymały całą noc i jeszcze więcej. Ale to tylko od Ciebie zależy wybór gdzie pójdziesz na uczesanie, normalne... Pozdrawiam:)
|
|
Re: Syn zasłużonego działacza PZPR i uczeń sędziego Kryże wyprowadzi Polskę z Unii? |
Proszę polecić mi film, który tchnie optymizmem, daje nadzieję na przyszłość i przywraca wiarę w inny, lepszy świat. Tylko bez wygłupów! Wulgaryzmów po prostu nie czytam i tyle. rudy błazen z druhem
|
|
jeśli mogę coś wtrącić w ramach tematu z postu. W pełni popieram zdanie pani zakładającej post i mogę się założyć że konkurs w tej instytucji pewno wygra pewna Pani o imieniu Ewa z zasługa swego taty który uważa się za wielkiego działacza w Powiecie a także jest dyrektorem pewnej miejskiej instytucji można by rzec państwowej - tak ten konkurs jest sprecyzowany... a nawet gdyby ktoś inny spełniał te wymogi na to stanowisko to i tak mi za jakiś czas przyznacie rację... to tak jak do tej pory dla kogo w urzędzie pracy nie było kasy to nie było a dla tej Pani Pan Starosta znalazł na to stanowisko (zbiegiem okoliczności dla tej właśnie Pani) - w pełni świadomie to piszę! Zastanawiam się tylko czemu nikt nie zainteresuje się tym procederem - zwierzchność Pana STAROSTY nad urzędem pracy jest taka że w jego słowach on nic nie może ale JEST PRZECIEŻ pan RADNY POWIATOWY "S" i.... przyszła synowa radnego Kasia automatycznie dostaje pracę w Starostwie w ramach jakichś tam robót z urzędu pracy (A DLA INNYCH OSÓB NIE MA KASY W TYM MOMENCIE!).... Media miejscowe widzą tylko Urząd Miasta gdzie oni nawet nie starają się ostatnio o nabór z urzędu pracy w ramach robót czy staży a jak już to w ramach naprawdę potrzeb bo boją się o zatrudnianie bo zaraz społeczność krzyczy, ale za to Pan wójt i Starosta w pełni poszerzają działalność za pomocą dyrektora UP.
|
|
Punt o wymaganych dokumentach w informacji o naborze: 5) oświadczenie o niekaralności za przestępstwa popełnione umyślnie ścigane z oskarżenia publicznego (wystawione nie wcześniej niż jeden miesiąc przez datą ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze), Trzeba by być jasnowidzem aby pisać oświadczenie przed 4 sierpnia 2012 albo zmuszać ludzi do przestępstwa przy pisaniu daty na oświadczeniu - brawo urząd punkt jest organów ścigania chyba?
|
|
podobno czytajac informacje wyrazono zgode na emisje Mux 2 z lomzynskiego nadajnika a orientuje sie ktos od kiedy bedzie nadawany Mux 2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |