środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd prowadzi nas niebezpieczną ścieżką? \"Traktują Polaków jak stado głupców\"

Buty zakupiłem w marcu. Zapłaciłem 159zł. Do września były 4 razy na reklamacji - ciągle naprawiali. Powiedziałem, że zgłoszę się do UOKiK, buty zostały wymienione na nowe :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd prowadzi nas niebezpieczną ścieżką? \\\"Traktują Polaków jak stado głupców\\\"

Dobrze, że jest 1 stoliczek. Przynajmniej dzieci nauczą się dzielić, a nie wyrosną na snobów którym się wszystko należy :-)

Re: Rząd prowadzi nas niebezpieczną ścieżką? \\\"Traktują Polaków jak stado głupców\\\"

Witam,w dniu 14.09.2012 jadę do Lublina,powrót 15.09.2012.Mam 3 wolne miejsca.Osoby zainteresowane proszę o kontakt:504013555

Leszek Tarnowski

Widzę Panie Leszku, że pała Pan miłością do bliźnich. To, że pojawiły sie literówki w moim poście nie znaczy, że jestem idiotką. Pisałam w nerwach i tyle, że chciałam się podzielić informacją. Liczy sie to co w poście a nie jak to jest napisane. A to w jakim tonie napisał Pan odpowiedź na moją wypowiedź świadczy o Pana kulturze, a właściwie jej braku. Człowiek może być nawet po zawodówce, a może być inteligentniejszy niż niejeden magister. A i jeszcze jak Pan sądzi, że to jest idiotyczne forum to po co Pan tu zagląda i do tego komentuje. Nie chcę się z Panem wdawać w bezsensowne konwersacje na temat wykształcenia czy pisowni bo nie o tym jest wątek.
Pozdrawiam

ja też znam wspomnianą dziewczynę,to moja znajoma,jest mężatką ;-)

JABŁKA ADAMA

a ja polecam Panią Ulę, chodzę do niej od lat, i na malowanie i na czesanie. Moja mama z resztą też. Zawsze zrobiła mi taki kolor jaki chciałam, uczesanie tak samo, wystarczyło np. pokazać zdjęcie, czy mniej więcej określić fryzurę, i odczytywała to idealnie. Ja nie mam ani strasznie długich włosów, ani grubych, po prostu-normalne, i zawsze upięcie trzymało się tyle ile trzeba, u mojej mamy to nawet 2 dni fryzura się trzymała,nawet po spaniu, ale to już zależy od włosów i od tego jak się tłuczesz w trakcie spania ;D pozdro ;))

"Siedem dusz"

"Zakochany Anioł "

Panie L. niech pan nie będzie taki mądry, jeśli w ogóle można nazwać panem i to z małej litery. Znałam takiego gościa co wyżej s... niż d..ę miał. Tak jak wysoko siedział, tak nisko spadł. Tak to się spada z wysokiego konia. Gościu młody a siedzi już 2 latka bezrobotny. Poza tym to co prawda w oczy kłuje ?Uderz w stół....... Czyżbyś miał coś na sumieniu?

rudy błazen z druhem

spróbuję tego co napisaliście, ale przygodę z allegro chyba już zakończę. Wolę dać trochę więcej i kupić coś w komisie, tam mam rękojmię i mogę oddać kasę. Kiedyś tak miałem, zwrócili 500 bez mrugnięcia okiem.

a smsy mam do dziś, i z datami.

ja bym mógł Ci napisać i to za free,jeno mnie się nie chce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org