środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska rzeżnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio pojawilo sie ogloszenie o naborze do starostwa powiatowego w Łomży. dal tych co chca skladac papiery to ostrzegam ze gra nie warta swieczki. stanowisko obsadzone. czlowiek sie stara, konczy studia i ma z tego zero! nawet pracy nie moze znalezc bo stanowieska dawno pozajmowane rodzina i znajomymi, co za kraj...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska rzeżnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dawno tu nie była a takie tu rzeczy sie wyprawiają... :D

Ostatni widzianó Cię na Bernatowicza,chyba wczoraj.

Jestem pierwszy w kolejce:):):)

Cos mi chodzi po kościach że będzie się duzo działo , oj duuuuużżżooooo :):))

facmen

Mały,tylko nie zapomnij łańcucha doczepić do kajdana,bo za co Cię Mariolka będzie prowadzić??????????

Ok .Widzisz zapomniałem koledze napisać ,że jakby chciał sobie potrzepać to mogę go z Tobą zapoznać,ale zobaczymy jak potoczą się jego losy z tą blądynką.

witam
Jest ktos zorientowany czy u zacharzewskiego mozna brac kteryt hipoteczny RODZINA NA SWOIM??
wiem ze za metr u niego jest 3450.
a warunkiem dostania kredytu RNS jest cena za metr nie wieksza w naszym miescie niz 3381.
czy u niego mozna negocjowac ceny??
czy zgodzi sie na opuszczenie za metr 70 zl?? mial ktos juz taka sytuacje??
wiem ze ludzie kupuja u niego w kredycie RNS bo banki w lomzy go znaja. Niektore tylko jego uwzgledniaja jako dewelopera.

no jest zgoda jest 4.09.12 włączyli tylko na 2h na próbę. Podobno do 2 tyg. ma śmigać ale podobno.... czyli czekamy.

ps. Ściąga ktoś z Ostrołęki ? I wszystko działa mu ok ? Bo mi mux-2 zanika wieczorami przeważnie :(

Witam, zgubiłam tablicę rejestracyjną o numerze BL 20628, prawdopodobnie na trasie Łomża-Piątnica (stary most/ al.legionów/ zawadzka) uczciwego znalazcę bardzo proszę o kontakt 798861025.

super..hope wszystko z nia oki..

facmen

"na przeciwko parku koło dawnej drzewnej"- kupiłam tam kilka razy zamienniki. Starczały na bardzo niewiele drukowania. Dwa miesiące temu kupiłam znów- starczyło tuszu na kilkanaście stron druku (zwykłego pisma). Myślałam, że jakiś felerny, ale jak kupiłam następny raz i znów po kilku stronach drukowania drukarka krzyczy "kończy się tusz" to doszłam do wniosku, że coś nie teges. Już tam nie kupię. Ktoś mi mówił, że w Media Ekspert mają. Sprawdzę, jak tam z nabijaniem.

wiem o ktorych mowisz

..ewętóalnie duży browar z małym piwem ... :-))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org