Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kremlowska polityka rozbicia Unii Europejskiej.? |
trzeba pomodlić sie do świetego Antoniego: Modlitwa do Św. Antoniego Święty Antoni, wzorze wielkiej świętości, pomóż mi żyć jak prawdziwy chrześcijanin, wierny przyrzeczeniom chrzcielnym. Ty wiesz, jak wielkie są niebezpieczeństwa i trudności mego życia. Wyjednaj mi, abym pokonał wszelkie pokusy do złego i miał odwagę bycia świadkiem mej wiary. Wyjednaj mi, serce zdolne do miłowania Boga ponad wszystko, gotowe do przyjęcia Jego świętej woli pośród ofiar i wyrzeczeń. Otwórz mą duszę, bym kochał mych bliźnich szczerze i ofiarnie. Pozwól mi być gotowym do służenia im pociechą we wszystkich ich potrzebach. Podtrzymuj mnie Twoim przykładem, abym zasłużył na Bożą przyjaźń. Amen. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kremlowska polityka rozbicia Unii Europejskiej.? |
kto zna taka mniej wiecej trase jak przedstawia ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=Oan5tjUYJv8&feature=related
|
|
to wtącenie mimochodem facmen
|
|
Jesteś facet czy troki od kaleson.Przestań miałczeć na forum tylko zasuwaj do niej jak ci się podoba.Powiem ci jak 52 Dębiec tylko tochę kulturalniej "Jak nie powiedziałeś w twarz to nie powiedziałeś nic"Daje ci to coś do myślenia?
|
|
kur*a plaga jakaś tych zauroczeń teraz na 4lomza
|
|
hahahah kątakt podaj swój numer konta przeleje ci hajs, jesteś moim mistrzem :D
|
|
powinienes sie pomodlic do Sw Judy Modlitwa do św. Judy Tadeusza Św. Judo Tadeuszu, patronie spraw trudnych i beznadziejnych, uproś mi u Serca Jezusowego i Najświętszej Marii Panny łaskę, o którą proszę. 3x Ojcze Nasz 3x Zdrowaś Mario 3x Chwała Ojcu O św. Judo Tadeuszu pomóż mi. Aby Najświętsze Serce Jezusa było czczone modlitwą, miłością, teraz i zawsze. Aby Najświętsze Serce Maryi było czczone modlitwą i błogosławione teraz i zawsze Amen. facmen
|
|
dział ogłoszeń matrymonialnych
|
|
_maly_ Ty sobie na glowe wlej goracej moze zmadrzejesz:) Wojtusiu:) dzieciarnia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |