Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hamerycki mega-przekręt wyborczy. |
Wiem tylko ja glupi zamiast zawrocic sie do niej to niestety pojechalem... teraz dzieli mnie jakies 600km niestety:( Licze ze ktos mi pomoze... moze ktos ja zna imię chociaz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hamerycki mega-przekręt wyborczy. |
Panie i Panowie, Reprezentacja - Reprezentacją, ale w najbliższą sobotę o godzinie 16.00 na Stadionie w Łomży gra Nasz ŁKS. Przeciwnikiem będzie zespół z Korsz. Jak nasi zagrają tak jak w środę w Dąbrowie Białostockiej (wygrali 4-1) to będzie na co popatrzeć. Bilety na to spotkanie i poniższe artykuły, można kupić w sklepiku Klubowym na Starym Rynku. Widzimy się w sobotę na Zjeździe!
|
|
Zagrała na zwłokę. Przy zakupach internetowych możesz w ciągu chyba 7 dni od daty zakupu odstąpić od umowy (zwrócić zakupiony przedmiot) bez podania przyczyny. Zamydliła Ci oczy tą kasą na naprawę, czas minął i teraz figa. Pewnie tylko dobry prawnik i sąd pomoże. Dobrze by było żebyś miał pełną korespondencję ze sprzedającym na ten temat.
|
|
Czesio i _maly_ dzieki za pomoc:) Jak nie macie nic madrego do powiedzenia to sie nie udzielajcie:)
|
|
Zgłoś spór na Allegro i opisz dokładnie sytuację.Jeżeli to nie pomoże to zgłoś się do Programu Ochrony Kupujących , ale żeby z niego skorzystać to będziesz musiał udać się na policję i zgłosić taki fakt , ale istnieje duża szansa , że dostaniesz pieniądze z POK.A czas na odesłanie jak ktoś wyżej pisał to 10 dni a nie 7 i dotyczy to tylko zakupów od osób które prowadzą działalność gosp. Żeby zwrócić taki towar musi być on sprawny i nie nosić żadnych śladów użytkowania.
|
|
E tam. Holandia to już niedobry przykład: http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,10432155,Holandia_juz_nie_lubi_marihuany.html
|
|
No to gorącej wlej.
|
|
Właśnie Twoje zachowanie to dziecinada.Ja swojej Mariolki przez neta nie szukałem.
|
|
Nie pytaj się go - on sam nie wie
|
|
dobra ja to lece kondycje trenowac
|
|
Aż z ciekawości jutro pójdę i zobaczę.Przy okazji zapytam czy taki lovelas ją interesuje.
|
|
CXRSa1 nie uważam się za mądrego, i ruskiego też nie znam ;p
|
|
Koziołki to dopiero były katiusze paliłeś a tu z fajka strzelało i się iskrzyło ale to były czasy jak za paczkę płaciło się 3zł wtedy był jakiś sens a nie jak teraz 7 zł za czerwoną śmierć .
|
|
Ona nie jeździ autobusami - po nią chłopak przyjeżdża :P
|
|
Rondo a skad wiesz ze ma chlopaka?
|
|
Ludzie wyluzujcie trochę! Od takich tematów jest prokuratura!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |