środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRECZ Z KOMUNĄ

do Bravo chyba nie bede pisal.wole ta informacje podac w Radiu Maryja.chyba lepiej bedzie??:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRECZ Z KOMUNĄ

drodzy koledzy i kolezanki bede Was inforomowal o moich dalszych poczynaniach w celu polepszenia stosunkow z Kasia.no a narazie trzymac kciuki:P

jak mi sie ten caly Ptysiu odezwie tutaj to chyba mu nogi powyrywam.pojde na ta Bawelne i go znajde w tych blokach

a ja zauwazylem ze ptysiu pobil nowy rekord postow 4121 i ciagle rosnie:)

Nasza bis

Szykuje sie nowa szansa dla drobnych handlarzy. Sprawdźcie sami w tvlomza jak w Sejmie przemawia Lenin-Winko. Kazał się wszystkim samoorganizować w celu pokonania supermarketów za pomocą ustaw. Nasz rewolucjonistą jest już gwiazda na miarę Endrju L. który siedział grzecznie i nie odważył nawet odezwać. Zanosi się na to, że pod przewodem naszego reformatoła handlu będziemy zmuszani do zakupów badziewia w lokalnych kramach i bufetach szkolnych. Podpowiadam dobry sposób czyli zakupy z dzienniczkiem. Raz w roku, koło Wielkanocy lub podczas Kolędy każdy się wylegitymuje ze swoich zakupów. W taki to rewolucyjny sposób zostanie poskromiona zagraniczna hołota supermarketów, która śmie oferowac klientom lepszy i tańszy towar i ... o zgrozo ... znacznie większy wybór. Trzeba się modlić, żeby chociaż ogladanie tvlomza nie było obowiązkowe. Niech lepiej z panem W. na kontrakcie gwiazdorskim pozostanie ona najlepszym lekarstwem na niestrawność.

niby-handlowcy wszystkich maści łączcie się - klienci do kolejek-Lenin/Winko na Kreml

ja wole być wampirkiem

http://s6.bitefight.pl/c.php?uid=48858

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

najchetniej krotkowlosego bez papierow.Najlepiej zeby byl beżowy(suczka).

Nasza bis

Gra powinna nazywać się Zostań Debilem

KiLeR Ty nie masz żadnych? We wszystkim jesteś najlepszy?

tak a już objawy PTYSIEJ grypy są :) nieźle poczęstujecie kogoś tym :P

Support Your Local Football Team.

Jeżeli chcesz na tą działanlość wziąśc kredyt napewno ci go nie udzielą jeżeli nie masz uregulowanej służby w wojsku

ja mysle ze jak napiszesz do nich poprawna prosbe jak ten post to cie nie wezma.

a jak juz chcesz uciec przed wojskiem to zloz podanie o sluzbe zastepcza i odrobisz ja w szpitalu, prewencji albo innej instytucji

zostal zwolniony za kaucja

Support Your Local Football Team.

a ja myślę że powinien jakiś ruski podać tutaj numer swojego konta !, i jeśli wpłynie w sumie np. 200 USD i zostanie określony cel...... mission succeded.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Droga bello

a teraz gdzie przebywasz bo sądząc po serwerze proxy to.... możesz być nawet w Łomży :)

Rozumiem taśmę teflonową, ale z klejem ?. Po co Ci klej ?. T teflonowa jest do uszczelnień i między warstwami (wynika to z fizyki teflonu) klej jest zbędny. Więc po co Ci taśma z klejem ?. No chyba że chcesz wykorzystać teflon jako poślizg, np. do myszki :), wtedy to rozumiem :)

Zawsze tak było i będzie, że winni zawsze mają lepsze prawa, bo przecież są tak pokrzywdzeni...

:) $ ₣ € zł

rudy błazen z druhem

Autor: Jacek16 (193.29.207.---)
Data: 03-03-06 23:49

Czy ktos mógłby przetłumaczyc na język polski co piszący miał na myśli?

"Autor: 5510 (---.elomza.pl)
Data: 03-03-06 09:56

a w tym roku 10-lecie kosy z jaga :)"

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

andrjulepper zapraszam na existence -c 4 niskie raty praktycznie nie ma lagow dostepne A grade dotacje tylko na enchanty spoko klimacik:)

podaje konto ruskiego 1256-2398-0000-6390-173 pko s.a. oddzial w lomzy z dopiskiem PEDAŁ

doktor sufit jest tez niezly

Drogi Malachicie

a dlaczego pytasz

przez doktora sciane przeszlam operacje w lomzynskim szpitalu i to 2 tyg. po badaniu przez tego osla, bo nie potrafil wykryc cyst wielkich podobno jak pomarancza
on moze jest dobry, ale tam gdzie nie ma problemu
potem chodzilam do poppe, bardzo fajny wydal mi sie pijagin/on mnie operowal/, przychodzil do mnie, tlumaczyl co i jak, a wczesniej czlowieka na oczy nie widzialam
poppe jest spoko-zastosowal mi kuracje, ktora potem zaaplikowal mi lekarz w stanach, a dodatkowo czasem, jak tylko wypisywal recepte, to nie bral ode mnie kasy,a z tego, co wiem, to raczej nie jest praktykowane
nie polecam tez takiej pani, co na wojska polskiego przyjmuje/ nie pamietam nazwiska/
powodzenia nefe

Ok. Zdejmę, ale widzę iż wasze zakłamanie nie daje wam spokoju. Rozumiem że słowa których sami używacie was ranią ?!. Spoko, znajdę inny avatarek :). Cieszy mnie jednak fakt że felix potrafił powiedzieć o tym w kulturalny sposób :).

rudy błazen z druhem

chodziło mi o pielęgniarkę a nie o lekarzy co zarabiają tyle ,że dla nich 3letnie auto jest stare!! więc sie mnie proszę nie czepiać tylko czytaći wyciągać wnioski

rudy błazen z druhem

Aj! Widzisz...aż trzeba Cie jakoś zmobilizować, żebyś trochę pomyślał... Sam mówisz,że to nie boli, a się boisz pogooglować. Tak trzymaj!

5510: morda, psie.

chcialbym sie dowiedziec czy w lomzy lub okolicach jest organizowany kurs na paralotni i w jakich miesiacach. najlepiej by bylo w czerwcu czy znacie jakis ludzi co sie tym zajmuja amatorsko lub profesjonalnie. pozdrawiam

Malachit:
Jeśli ma zająć się sprawą PEDOFILA, to chyba niekoniecznie w twarz, tylko znacznie niżej...

Uwaga!!! nabity :)))))

Re: PRECZ Z KOMUNďż˝

tutaj masz wszystko opisane http://www.thebeatles.cz/index_pl.htm

pozdrawiam

Widziałem w TV ich koncert są jak orginalni Beatlesi nawet gitarzysta jest lewo ręczny:) Na koncert wybiorę sie na 100% razem ze znajomymi , polecam wszystkim. Wspierajmy kulture w naszy mieście!! Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org