Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzy apele R. Winnickiego na 10. Marsz Niepodległości |
Jak dla mnie na Polowej tuż przy sądzie--masakra jakaś;/byłam tam kilka miesięcy temu i kiedy wróciłam do domu,mój partner zapytał--,,co było zamknięte?,,--to już chyba dalej nie trzeba komentować;/--nigdy,ale to przenigdy moja noga nie przekroczy progu tego zakładu;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzy apele R. Winnickiego na 10. Marsz Niepodległości |
Jak dla mnie na Polowej tuż przy sądzie--masakra jakaś;/byłam tam kilka miesięcy temu i kiedy wróciłam do domu,mój partner zapytał--,,co było zamknięte?,,--to już chyba dalej nie trzeba komentować;/--nigdy,ale to przenigdy moja noga nie przekroczy progu tego zakładu;]
|
|
122 zł to pikuś--płacimy co miesiąc 150 zł,a w lipcu przyszła dopłata(od lutego) 570 zł,naturalnie w lutym też była,bo jakże inaczej--bagatela 600 zł--ogółem rocznie wychodzi 3 tyś złotych.Moim złodziejem prądu jest kuchnia na prąd,stąd te rachunki i dopłaty--tak przypuszczam,bo jak to inaczej wytłumaczyć? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czytam i oczom nie wierze . PROPAGADA - Kobita po prostu szuka pomocy - Przedstawiła warunki płacowe i zadania - w miarę jasne . A szanowni czytelnicy , krzyczą za mało , daj więcej . Wyraźnie napisane PRACA DODATKOWA . Dla osoby chętnej . Może jakiegoś emeryta , który da z lodówki jedzonko i pomoże kolorować obrazki . Nie interesuje robota to nie . Nie ma żalu . proponuję zajrzeć do słownika i zobaczyć co kryje się pod HASŁEM - CENA . To dużo wyjaśni . Słowo do goose - życzę powodzenia z tematem . rudy błazen z druhem
|
|
W gerdzie przy LUXie , na legionów i na przeciwko starego ROSMANNA na długiej . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Słyszałem kiedyś jak klient do fryzjera powiedział zeby go ostrzygł ladnie ,żeby mu się włosy układały ładnie jak będzie jechał rowerem, pomyślałem ciekawe ,z wiatrem czy pod wiatr.I co wy na to?
|
|
Witam. Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego, dokładnego!!! i niedrogiego stolarza.
|
|
jankeson--współczuję,znam Pana,który nie pracuje,stracił pracę dzięki swojej prawie byłej żonie,a mimo to płaci na nią(nie na dzieci) alimenty w wysokości 1.100zł i żeby było śmiesznie,ona się dobrze bawi i siedzi w USA--pytam gdzie jest prawo,sprawiedliwość?? rudy błazen z druhem
|
|
lubecki my sobie tylko dyskutujemy - skoro temat został założony na FORUM, więc spokojnie, nie unoś się... :)
|
|
Jest--tylko to trwa.Później pozostaje stres,nerwica,nie spłacone długi i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze:(
|
|
Dramat !!!
|
|
Kilka słów do tematu. Ludzie dziękują najwyższemu, że są Rosjanie i paczka papierosów kosztuje 6-7 złotych. A kto chce palić to i tak będzie palił.
|
|
Na dodatek z dużym dekoltem ...
|
|
"Nie wyobrażam sobie co musi teraz przeżywać rodzina." A gdzie rodzina była, gdy córka lat 16 "z dużym dekoltem" była nie wiadomo z kim w jeziorku na zabawie??? Fakt, że teraz takie komentarze są zbędne, ale rzepicha ma rację.
|
|
Jak wyglądało? Ile lat noszone? Co robiło dotychczas? itp, itd :)
|
|
jos a ty od jakiego sprzedawcy energii korzystasz..? co do zmiany dostawcy to zeby kilku, kilkunastu chętnych się zebrało to by raźniej było zmienić .. :)
|
|
to zapach ziemniaków z parnika, czas cos przekąsić. rudy błazen z druhem
|
|
haha _maly_ sam sobie sprobuj, maruda widac juz probowal wez przyklad z niego ;P
|
|
Masz rację,sorki! rudy błazen z druhem
|
|
tictac:) O co żale ? Trzeba było z nami nie pogrywać . Chciałeś być cwany ale nie wyszło , takie życie trafiłeś na bardziej doświadczonych poprostu:) ***** ***
|
|
da,da toże-;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |