Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd a kryzys |
silaw kupie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd a kryzys |
powinni zamknac Pedofila
|
|
płastuga dzieki za pozdro :) Pozdro rudy błazen z druhem
|
|
No nie wiem, ale można zrobić to tak.... Taśma teflonowa jest b. cienka, więc stosujemy taśmę dwustronnie klejącą, jest dość gruba :) i na to potrzebny kawałek teflonowej. A myślę że sprawdzi się nawet ( o ile faktycznie do myszki Ci trzeba) zeskrobanie kleju np. z przylepca.
|
|
czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa w Łomży?
|
|
ale mi chodzi wogóle gdzie można taką teflonową zdobyć :p ??
|
|
Nie!, może być napierdolony by dziewczynie zrobił krzywdę !! Ma zowsze Łomża
|
|
Malachit a gdzie tą samą taśme teflonową dostać można ?? Ma zowsze Łomża
|
|
najleprzy policjant z łomżynskiej drogowki odszedl na emeryture szkoda bo byl to facet bez kompleksow ktory nie wyżywal sie na ludziach gadal z sensem . Życze jego następcy aby poszedl w jego slady i byl rownie spoko jak Witek i zeby za 30 20 a moze 10 lat ktos napisal o nim rowniez dobre slowo
|
|
Spiero podałeś błędny numer :). Jak myślicie ?, czy ruski powinien szepnąć "dasfidania" znad okulara celownika optycznego, czy raczej poczęstować z bliska śrutem w twarz ? Ma zowsze Łomża
|
|
Heh, mów do mnie "kochaniutki"- tak się składa że ja również tam byłem i widziałem z odległości metra i w zasadzie nie sposó było nie słyszeć wrzasków pana doktora i jego pielęgniareczki.. ale co to ma do rzeczy- chodzi mi o zaistniałą sytuację o oczekuję wypowiedzi właśnie na jej temat. nowanna
|
|
DROGI MALACHICIE CO TO JEST PROXY, PISZESZ O TYM, A JA NIE MAM POJECIA, O CZYM MOWISZ ROZJASNIJ MI W GLOWIE, PROSZE
|
|
no za 8 stówek na rękę po kilkunastu altach pracy też bym się chyba wyżywał :P hihiih a może się mylę? rudy błazen z druhem
|
|
i po co to piszesz kogo to obchodzi ? Ma zowsze Łomża
|
|
ptysiu WON! rudy błazen z druhem
|
|
ja pytałem gdzie w ŁOMŻY można takie coś kupić a nie w POLSCE ? Czytanie ze zrozumieniem sie kłania Ma zowsze Łomża
|
|
Dotacje na enchanty? Od kogo? Jakie raty? Są dye, tattoo? Jak dropy? Dużo Polaków?
|
|
nie najlepiej utrzymywać tę bandę dzieciorobów co to zrobic umieli ale wychować juz nie potrafi!!
|
|
Pan Antosiuk ciągle jest bardzo uczynnym i doskonałym lekarzem. Pozdrowienia Panie Andrzeju!
|
|
Jestem jak najbardziej za! dobraniem się do skóry tatusiom, którzy nie płacą, bądź nie mogą wpłacić w terminie zasądzonej kwoty, bo "mają przecież swoje wydatki". Bardzo dobry pomysł Maćku! :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mieszkańcy Bielawy, dolnośląskiego miasteczka, nie zgodzili się na zmianę nazwy osiedla XXV-lecia PRL na Jana Pawła II. Jak myślicie, co jest powodem takiej decyzji mieszkańców Bielawy? Pewnie przez dobrobyt (ale dla siebie), jaki został stworzony przez władze RP wybierane w demokratyczny sposób od 1989 roku. http://fakty.interia.pl/wiadomosci/prasa/news?inf=725334 Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
prawdziwi beatelsi to było cos :)
|
|
Lepsza nazwa JANA PAWALA II
|
|
*****, "i po co to piszesz kogo to obchodzi ?" a ty po co pisales te wszystkie posty, zastanowiles sie czy kogos to obchodzi co ty piszesz? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy ktoś z forumowiczów był juz w nowym pubie bilardowym 9 ? Jak tak co sadzicie ? Bo dla mnie jest naprawde bardzo przyjemnie i sa dobre 2 stoły tylko szkoda że 2 :(
|
|
kogo to obchodzi faktycznie wydarzenie medialne w pipidówie Łomży ha ha
|
|
No jajca dosłownie, tego jeszcze nie było żeby zmieniać nazwę na jakić pier...y prl, normalnie śmiech na sali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |