Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński planował użycie siły wobec młodziezy i kobiet. |
Musisz natychmiast zabrać swoją księżniczkę lub księcia z tego przedszkola.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński planował użycie siły wobec młodziezy i kobiet. |
Wyremontowany budynek na WIEJSKIEJ nie jest od Negresko. Budują nowe mieszkania na Ogrodowej, Kolegialnej i Wiosennej. Chyba też Dworna. Sprawdź ofertę na ich stronie http://www.negreskodom.pl Co do cen, proponuje najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć. ktośiek
|
|
U mnie w rodzinie mają od nich telewizję. Na początku były problemy z dekoderem ale trzeba przyznać, że bez problemu wymienili na nowy i wszystko jest ok. Na jakość nie ma powodów do narzekań obraz zwłaszcza w HD żyletka. Ceny jak na mój gust normalne (ani za małe ani za duże) Duży plus za serwis trzeba dodać. Mały minus, że umowa jest na 24 m. ale to teraz chyba standard
|
|
To, że ktoś jest katechetą, nie znaczy, że trzeba mu znaleźć pracę w szkole, nikt mu nie kazał religii uczyć. Ludzie kończą (lub nie) różne szkoły, wyuczają się różnych zawodów, a niekoniecznie pracują tam, gdzie sobie wymarzyli - trzeba sobie jakoś radzić, czasy są ciężkie. Kogo obchodzi, że proboszcz musi wyznaczyć księdza, że ten ksiądz musi mieć dodatkowe zarobki, że katecheta jest bezrobotny? W Polsce jest 2 mln bezrobotnych, czy dla nich specjalnie ktoś za państwową kasę stworzy miejsca pracy? Nikt nie stworzy, to i tych od religii równo należy traktować. A co do kartek od rodziców, to już mówię, jak to wygląda - a przynajmniej, jak wyglądało za moich czasów - nie było takiej opcji, bo plan lekcji, bo religia w środku zajęć, bo nie ma co z uczniem zrobić, bo nie ma etyki, a jak jest, to i tak jej uczy katecheta według filozofii chrześcijańskiej, toteż nikt takich kartek nie pisał, a jak pisał, to lądowała ona w koszu na śmieci. Za to grupowo prowadzano uczniów na rekolekcje z obecnością obowiązkową, tak, jak na normalnych zajęciach, dlatego między innymi nikt religii nie traktował poważnie, bo jak coś jest obowiązkowe, a człowiek nie widzi w tym sensu, to się potem kończy wyśmiewaniem, bawieniem telefonami na Mszy i innego rodzaju jajami bezczelnie odstawianymi przez uczniów, a katecheci i księża potem głupio pytają dlaczego. Co do podejścia nauczyciela do ucznia, można sobie ględzić o dobrych stosunkach, o podejściu, wyrozumiałości, ale jeżeli jest to j. polski, matematyka, biologia itd, a nie religia, którą i tak każdy olewał (oprócz tych, którzy dbali o dobre oceny, bądź byli pod presją rodziców). Śmieszy mnie gadanie, że lekcje religii są potrzebne, bo w sumie to prawda, tyle że są one potrzebne kościołowi do prania mózgów i wpajania ignorancji młodym ludziom, a księżom i katechetom do zarabiania kasy, bo z czegoś żyć muszą, a uczeń to tylko bierny element układanki, aby się wszytko zgadzało.
|
|
Łukasz19856 *...niepasuje...,niemiałem...*i TY jesteś nauczycielem...:-( facmen
|
|
Zenek mylisz się.
|
|
zaraz zadzwonie i zapytam wtedy zobaczmy kto sie myli.
|
|
Czy ktoś słyszał kiedy ma się zakończyć modernizacja nadajników tele. komórk. bo ponoć modernizują i modernizują... i zapewniają że ma być lepszy zasięg bo w tej chwili jest tragedia np. w Orange
|
|
Dla założyciela tematu bardziej odpowiedni byłby nik: "młody niewykształcony"
|
|
A ktoś coś o telefonie? :)
|
|
wolny niewolnik : zmierzam do tego że jego posty nie trzymają się kupy.... raz pisze że jest w gimnazjum, raz że ma 3 toje dzieci i żyje w konkubinacie, a raz że zażył 3 tabletki viagry na spotkaniu z dziewczyną i takie tam różne jeszcze inne ciekawe tematy....wieć nie interpretuj tego co on pisze aż tak dosłownie bo to najprawdopodobniej nie młody wykrztałcony tylko stary niedouczony :)
|
|
spoko loko :0) facmen
|
|
ale błędów narobiłam...tak to jest jak się patrzy w klawiarurę zamiast na ekran..:D
|
|
klawiaturę!
|
|
teraz dopiero przeczytałem:0),niezłe...
|
|
Opinię to Przedszkole sobie samo popsuje jak będzie takie rzeczy robić. Tam nie pierwszy raz już są tworzone dziwne klitki dla dzieci. facmen
|
|
t-mobile łączy stacje z Orange i jeszcze do kilku tygodni utrudnienia ;)
|
|
Telefon też działa jak należy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hej,ortodonta nie zmieniła numeru tylko nie 218 a(86 219 81 82).W sierpniu i początek września miała być na urlopie.
|
|
polecam kosmetykę w szkole Żak w Łomży. dużo zajęć praktycznych, fajna atmosfera na zajęciach, dużo się nauczyłam i zdałam egzamin zawodowy. o ile wiem to jeszcze można się zapisać, polecam!
|
|
Tylna czy przednia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |