Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odetnij tych europajaców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Tiger (...)"Należy również wspomnieć o automatyce pogodowej, która w zależności od temperatury zewnętrznej reguluje temperaturę w naszych mieszkaniach" (...) ... na to wpływu jako lokatorzy nie mamy. To spółdzielnia decyduje ile tam jest ustawione. A co do temperatury i norm w moim mieszkaniu, to ja chcę mieć 25 stopni, bo jestem "zmarźlak" i teoretycznie mam do tego prawo, bo sam za to płacę, ale w praktyce nigdy takiej temperatury nie osiągnąłem choć mieszkanie uszczelniłem i mam odpowiednie okna. :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odetnij tych europajaców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Co z tego, że oszczędzam na ogrzewaniu jak dogrzewam się prądem. Znowu ktoś decyduje za minie. Po co są termostaty i zawory.
|
|
Zmarźlak Żeby była jasnośc ja nie wystepuje tu w imieniu spółdzielni - jestem takim samym mieszkańcem jak Ty i czarek. Tylko może dlatego że dotknęła mnie wątpliwa przyjemność dopłaty do c.o. zainteresowałem się nieco bardziej tym zagadnieniem. W moim mieszkaniu temperatura jest w normie i nie mam powodu do narzekań. Jeżeli stwierdzasz że u Ciebie jest kiepsko i poniżej norm - zgłoś ten fakt do administracji (numeru tel. nie pamiętam) na pewno nie zostaniesz zbyty - wiem to z doświadczenia :) Pozdrawiam i życze ciepłego weekendu Tiger
|
|
Do 'W'. Wiemy , wiemy.Tylko co można zrobić w takim mieście jak Łomża , jak tory kolejowe kończą się na ul. Sikorskiego.Gdyby 2 wojna światowa trwała dłużej / nie popieram wojen/, to Niemcy wybudowaliby kolej wŁomży.Jedna ekipa rządziła przez 40 lat, a druga 20 .I co? Ładna wizytówka miasta.Może na stonie głownej promocji miasta, dopiszą;silny atut , Dworzec PKP W ŁOMŻY - Stacja docelowa , pózniej proszę pieszo. Przecież dzisiaj podstawą jest szybki transport. Mam na myśli kolej elektryczną.Turysta jadący na Mazury , zatrzyma się w atrakcyjnej Łomży i zostawi parę złotych.Chętni inwestorzy przewiozą sprzęt i materiały do budowy szybko i tanio. Wybudowali nowy most. Trzeba zadać sobie pytanie; Kto stawia most XXI wieku na fundamentach wybudowanych za cara.Przecież zaraz po oddaniu go do użytku , trzeba go było naprawiać. Grunt pod cięzarem samochodów osobowych osiadł. Dobrze .żenie można jeżdzić samochodom ciężarowym , bo pewnie by się zawalił . I tu Panie Bagiński kandydacie na Senatora , nie ma się czym chwalić. A co się stanie , jak trzeba będzie zamknąć most w Piątnicy.Odpowiedzilnego nie będzie?Pies z kulawą nogą nie przyjedzie , nie mówiąc o inwestorach. --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |