Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolnosc slowa upada |
Nie ma to jak grypa typu C2H5OH.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolnosc slowa upada |
Jak ty nie wiesz co zrobiłeś,to kto ma wiedzieć:musisz po prostu drzeć dalej zeluwy za swoją Kasią.Najlepiej jak byś poszedł do szewca i podbił blaszki pod obcasy. Zyczę powodzenia. waldek27
|
|
Wysokie płoty tato grodził, wysokie płoty tato grodził żeby do Kasi, do Kasi żeby, żeby do Kasi nikt nie chodził. Ale ta Kasia mądra była, ale ta Kasia mądra była i dziurę w płocie i w plocie dziurę i dziurę w płocie wywierciła. Oj żeby nie ta dziura w desce, oj, żeby nie ta dziura w desce byłaby Kasia, Kasia by była, byłaby Kasia panną jeszcze. Tęgich ślusarzy tato wzywał, tęgich ślusarzy tato wzywał żeby u Kasi, u Kasi żeby, żeby u Kasi nikt nie bywał. Ale ta Kasia sprytna była, ale ta Kasia sprytna była i zaraz kluczyk, i kluczyk zaraz, i zaraz kluczyk dorobiła. Oj chyba przez ten mały kluczyk, oj chyba przez ten mały kluczyk chodziła Kasia, Kasia chodziła, chodziła Kasia w wianku krócej. Trubadurzy
|
|
Co na to Siedlce ?
|
|
... i przedmioty wylatujące przez okna..... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |