wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamiści stracili swego Trampka

Mam kolnierz regulowany rozmiar na rzepy, miekki, zalozony max. 3razy, odezwij sie jak jestes jeszcze zainteresowany (a) gg. 1688632

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamiści stracili swego Trampka

a niech sobie są ci księża..jest tyle zepsutej młodzieży że może ich obecność coś zmieni chocizazy w 1% ... :) Oni złego nie uczą i do złego nie namawiają więc już nie wymyślajcie, naprawdę....

jestem za ksiezmi, niech pracuja jak wszyscy

szczebiotka nie jestem dzieckiem :D - a że od Ciebie młodsza jestem - to fakt ;)

dzięki ;))
a co do "miłego postu"- mało śmieszne.. mało inteligentne. pozdr

nie zgadzam sie, to wszystko wymaga pracy i rak ludzkich do pracy, energii, a te wszystkie zmiany sa doceniane
i cos dzieje sie a to jest bardzo wazne

młody wykrztałcony do gimnajzum się przeniosłeś....? a co z Faustyną..? Jak tam ona się na to zapatruje..?

w opiece społecznej,jeżeli mają na stanie,jeżeli nie to Poszukaj w sklepach,ale tam to można KUPIĆ :-)

u ruskich

Chodzi Ci o dzwony? czy poprostu Dżinsy XXL, takie większe

frotka
a co do tej milicji to dzięki,że mnie Uświadomiłaś.do tej chwili żyłem przekonany,że miasto się przygotowało na moje wyjście w plener z kolegami (po mojej pierwszej wypłacie),a tu Patrz...jeszcze raz dziękuję

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ale młody wykrztałcony ma żonę i dziecko...a w gimnazjum się jeszcze uczy... coś tu się nie zgadza :D

a to nie można mieć żony i dzieci nieukończywszy gimnazjum?to się porobiło...niedługo i samolotem nie będzie można latać z prawkiem kat.B,ten Kraj się schodzi na psy.

rudy błazen z druhem

mnie smieszy sam fakt,ze tak szybko mozna przejechac przez centrum lomzy i nie wiem jak wy, ale tyle policji zawsze czlowiek bal sie

W szpitalu popołudniu można zrobić badania od ręki-prywatnie też.Jest karteczka,na drzwiach informująca o godzinach pracy,po 9-tej rano jest już najczęsciej pusto!

Treść jest ukryta

Nigdy nie oszczędzaliśmy prądu. Nie zastanawiałam się nad tym, czy świecą 3 czy 5 żarówek, czy świecą się diody, czajnik jest pożeraczem prądu i czy pieczenie jednej bułki w piekarniku jest opłacalne. Jednakże teraz, gdy nasz syn poszedł do przedszkola, zatem spędzamy w domu jedynie wieczory, nie pieczemy, nie gotujemy i nie oglądamy telewizji zastanawia mnie ciągle rosnąca kwota na rachunkach. Podwyżki, ok, ale ile można. Przyszły mi ostatnio nowe rachunki, prognozują, że zużyję miesięcznie prądu za 220 zł. MASAKRA. Jestem wściekła. Na domiar złego pralka odmówiła posłuszeństwa i musimy kupić nową. Zastanawiam się czy energooszczędne pralki to fakt, czy tylko chwyt marketingowy? Macie jakieś doświadczenia z tego typu sprzętem? Pomożecie?

a co sądzicie o tej Pani ?

chyba nie ma grajacych, a jezeli juz to tylko disco polo jest grane

można i z lewa i z prawa jak kto woli.

a mi tam wtedy obojętnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org