Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
którą maseczkę wolisz!!!!!!!! |
Pokażcie mi jednego, na którego dobrze wpłynęła nauka religii w szkole. Pamiętam jak wyglądały te, pożal się Boże, katechezy, schematyczne myślenie księży i nauczycieli, straszenie małych dzieci piekłem, karteczki za chodzenie na Mszę św., podpisy za spowiedź, pisanie głupot w zeszytach i wklejanie obrazków z kolędy, co kończyło się to całkowitą deprecjacją religii, księży, obrządków, wystawiając na śmieszność sam Kościół. Ale tu i tak najpierw chodzi o zebranie kasy, potem o wypranie młodych mózgów. Na całe szczęście to się przestaje udawać, a biskupi z pewnością to widzą, ale nic z tym nie robią, bo nie wiedzą jak - ważne, że kasa się zgadza, tylko czemu to z naszych pieniędzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: którą maseczkę wolisz!!!!!!!! |
stoi przed toba, siostra benedykta mnie wyuczyła religii
|
|
Hej. Pytanie raczej do dziewczyn/kobiet. Znacie salon kosmetyczny gdzie za przystępną cenę można oczyścić twarz? Chodzi o takie oczyszczanie zaskórników itp. Zależy mi na dobrej robocie. Może kogoś polecicie?
|
|
Tenis to niech te zdradzają co też dają, a te co nie dają niech nie będą zdradzane.. Ale o czym wy tu piszecie - mi chodzi czy w razie co mogę odzyskać swoją kasę skoro mam dowody ze wpakowałam kasę w to mieszkanie... tyle odp i prawie nikt nic nie wniósł kokkretnego tylko się rozczulacie kto zdradza i dlaczego.... Zamknijmy już temat w takim razie - poradzę się na innej str lub w biurze porad obywatelskich..:) Pa PS. Szczebiotka : na dom i dzieci daje. Ja też. Wspólnie. Ale nie o to pytałam tylko o co innego... W takim razie nie wazne już.
|
|
No nieeee... Tylko nie rudy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |