Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sypialnia to jeden z ołtarzy |
po sposobie pisania, od razu widac ze jakis zyczliwy chce zrobic "dobrze" konkurencji...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sypialnia to jeden z ołtarzy |
Witam mam pytanie. Jak ulepszać moge bron, zbroje itp w tej grze ? Pytam ponieważ kiedyś jak grałem to kolega ulepszał mi zawsze do złotych czy coś a teraz nie chce ciągać jego znow i chciałbym sam to zrobić bo nigdy tego nie ogarniałem on kiedyś mi mówił że z jakimś programem czy coś. Prosiłbym o jakąś dokładniejszą instrukcję :)) Z góry dziękuję :)
|
|
dzięki, szczebiotka ale uszyta na miarę lepiej leży i w sklepach nie zauważyłam nic godnego uwagi
|
|
zebys piecka byl fachowcem to bys na forum sie nie oglaszal jezeli kupie materialy za 150 zl to zrobie nimi 3 samochody a polerka mozna kupic juz za 200zl wiec jaki ses jest dawac swoje auto w rece jakiegos partacza ktory robi to na czarno i jak spiepszy samochod to wkuli uszy i ucieknie do domku Kasia..
|
|
pan f prosze do mnie na maila poki co. piecka@hotmail.com
|
|
|
ale musimy tez palcic na jakies lewackie organizacje i co tak juz jest ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zamiast ulepszać broń, ulepsz umysł i poczytaj jakieś książki, zamiast grać w te odmóżdżacze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |