środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sypialnia to jeden z ołtarzy

po sposobie pisania, od razu widac ze jakis zyczliwy chce zrobic "dobrze" konkurencji...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sypialnia to jeden z ołtarzy

Witam mam pytanie. Jak ulepszać moge bron, zbroje itp w tej grze ? Pytam ponieważ kiedyś jak grałem to kolega ulepszał mi zawsze do złotych czy coś a teraz nie chce ciągać jego znow i chciałbym sam to zrobić bo nigdy tego nie ogarniałem on kiedyś mi mówił że z jakimś programem czy coś. Prosiłbym o jakąś dokładniejszą instrukcję :))

Z góry dziękuję :)

dzięki,

szczebiotka ale uszyta na miarę lepiej leży i w sklepach nie zauważyłam nic godnego uwagi

zebys piecka byl fachowcem to bys na forum sie nie oglaszal jezeli kupie materialy za 150 zl to zrobie nimi 3 samochody a polerka mozna kupic juz za 200zl wiec jaki ses jest dawac swoje auto w rece jakiegos partacza ktory robi to na czarno i jak spiepszy samochod to wkuli uszy i ucieknie do domku

Kasia..

pan f prosze do mnie na maila poki co. piecka@hotmail.com

http://www.youtube.com/watch?v=xXhNVsS9v8o

Kasia..

ale musimy tez palcic na jakies lewackie organizacje i co tak juz jest

rudy błazen z druhem

Zamiast ulepszać broń, ulepsz umysł i poczytaj jakieś książki, zamiast grać w te odmóżdżacze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org